Från ”singel” till att ha en 26 årig sambo …

Idag kom en vän in i butiken och berättade för mig att han googlade på min adress då han ville skicka mig en blomma i samband med Knuts bortgång. Han blev dock överraskad som vän och blog läsare när det stod på Hitta.se att jag är sambo med en kille på 26 år???

Trodde att han skämtade men ikväll fick jag på mail länk till sidan där det klart och tydligt står just min nya status, att jag bor tillsammans med …

Har självklart valt att ta bort hela namnet på min sambo så att inte ryktet sprider sig för det är en granne i huset och uppenbarligen har något L I T E T fel begåtts här men så lustigt att få reda på att jag visst inte är singel som jag trodde?

Undrar var han är nu efter midnatt och var han har för all del varit sedan jag flyttade in för 2 1/2 år sedan? Borde jag vara orolig? =)

 

Imorgon får jag nog ringa till Hitta.se och ställa allt till rätta, får helt enkelt göra slut med honom =)

 

3 thoughts on “Från ”singel” till att ha en 26 årig sambo …

  1. Inte kan du väl ha en pojkvän på 26.ja just ja de kan du nog för du ser ju mkt yngre ut med så. 10 års skillnad är ju inget konstigt liksom. Ha en fin kväll kram

  2. Ja men du du ser ju inte ut att vara 47 de var lite de jag menade. Såklart du kan ha en yngre pojkvän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *