Den där luvtröjan att mysa i …

En av mina något nyare inköp som jag gjorde i Stockholm är denna fantastiska luvtröja från Burberry, ett märke som inte finns i Borås och därför i mitt tycke roligare att ha. Som jag tidigare har skrivit är något exklusivt för mig inte bara förenat med ett pris men även med att inte flera i samma stad går runt med samma plagg. Luvtröjan från Burberry finner du även HÄR.

Och så ä l s k a r jag mysiga sköna tröjor att gosa in mig i och som är användbara verkligen året runt.

Mitt hår är var lite okammat men bjuder på det för omgivningen är så fin på bilden.

Nu är det dock dags för att titta på lite fotboll här hemma, Sverige-Tyskland. Hur tror du matchen slutar? Vågar du på dig en gissning?

Nu håller vi tummarna för la Svezia då Italien är dessvärre inte ens med i år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *