Utflykt till Älvsborgs fästning …

Att fram till torsdag jobba för ett eventbolag innebär att jag får träffa nya människor dagligen men även få uppleva utflykter jag aldrig har tidigare gjort. En vi gjorde häromdagen gick till Älvsborgs fästning, 

Helt klart en mysig utflykt då man kommer dit med båt och det känns direkt som att ta sig tillbaka i tiden.

En strategisk plats för att försvara staden från ovälkomna inkräktare och där även man fängslade de som försökte ta sig in utan tillstånd.

Idag tar man dock emot gäster och grupper som får en helt annan upplevelse av fästningen. Gruppen jag var med fick en välkomstdrink, en god buffé och så fick de titta på när segelbåtarna tävlade.

Tar med detta kort då man ser inga ansikten men man får en känsla över hur läckert vi hade det när vi följde tävlingen som var extra spännande då det blåste ordentligt.

Efter utflykten fick de 3 timmars vila innan det var dags för middag på Långedrag Värdshus

Mysigt område med många vackra hus …

Idag åkte jag till en gymnasieskola strax utanför Göteborg för en anställningsintervju då de söker en lärare på deltid vilket skulle vara intressant för min del som har verkligen inget emot att läsa en av kurserna jag har sökt till under hösten samtidigt som jag måste göra klart den delen i rättspsykologi som jag aldrig gjorde.

Håll nu tummarna för mig för skulle bli oerhört glad om jag fick en deltidsjobb som gymnasielärare i italienska till hösten <3

Är nu kvar i Göteborg för om 1 1/2 timma ska jag möta upp den gruppen på ca 80 italienare som jag ska ta hand om hela dagen imorgon men som jag ska även välkomna ikväll genom att ta emot de på hotellet där de ska vistas.

Kommer nog hem runt 23 ikväll för att redan behöva vara i Göteborg 8 imorgon bitti och imorgon väntar en lååååång dag med en mysig båtutflykt (mycket båtar dessa dagar under Ocean Race) och middag så även imorgon är jag hemma rätt så sent men lagom till midsommar har jag jobbat klart med detta event som jag är tacksam över att ha haft möjligheten att jobba för.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *