Mitt ”kontorsutsikt” dessa två dagar på Ocean Race Cup Göteborg…

Idag, som igår, har jag stått och jobbat på Ocean race cup Göteborg och i den avdelning som är reserverad endast för sponsorer.

Ingen dålig utsikt vi har från denna öppna lounge …

På samma ställe där jag har stått dessa två dagar finns även volontärer som ideellt jobbar för staden och ställer upp med sin tid. Ingen dålig present de ger till sin stad och alla de som besöker denna eller liknande event som de kanske ställer upp på. Otroligt imponerad är jag. Pratade med en student från Chalmers som gratis ställer upp i tre dagar men så finns även sådana profiler som  är lite av veteraner gällande volontärsarbete.

Processed with VSCO with ku4 preset

Har träffat många fantastiska personer dessa två dagar och det är just mötet med människor som jag har saknat under dessa 8 åren i butiken.

Nu är jag på Hotel Bellora och ska nog snart blunda för är rätt så trött efter gårdagen.

Imorgon och på söndag ska även Tania jobba men då med andra grupper så vi stannar kvar och sover över även då. Även om jag inte lär somna på en stund är det skönt att bara blunda lite och vila … Jag låter som om jag vore dubbel så gammal än jag är men jag älskar att mysa, nog mitt favoritord i svenska språket =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *