Tack Engelbrektsskolan …

Det var en gång … en ”liten” flicka som började på dagis när hon var 10 månader. Minns den perioden så tydligt och kan inte förstå att nu har passerat 14 år sedan inskolningen.

Idag var det nämligen dags för skolavslutning och även om den stunden i kyrkan är den enda stunden som vi föräldrar var välkomna på så missade jag detta lite pga. av ett missförstånd då jag trodde inte att jag skulle jobba redan idag. MEN då jag har varit väldigt närvarande i denna skolavslutningsprocess som innehållit utflykter och andra mysiga event så pratade vi om det och hon tyckte att det ”gjorde verkligen ingenting om jag inte var där” … Egentligen vet jag att det inte alls är sanningen för när hon väl stod där i kyrkan så är det en självklarhet att att man letar efter blickarna på de man har som kärast och förhoppningsvis är jag en av de.

Det där leendet får mig att smälta varje enstaka gång <3

 

Stiliga killar …

Medan jag nu sitter hemma, trött efter en dag som började med att jag gick upp 4.30 så är hon nu ute och äter middag med kompisar.

Medan jag ligger här och bloggar så kom hon precis med  två kompisar för att fortsätta mysa här hemma efter middagen. Det regniga vädret gjorde att planet att åka till någon park ändrades snabbt …

Själv ligger jag med tre kuddar under benen för fick väldigt ont i fötterna de sista timmarna när jag satt i en monter på Ocean Race Cup Göteborg (byter skor imorgon)

Har träffat underbara människor, frusit, lärt mig en massa nytt om denna helt fantastiska tävling och fått se ett nytt område av Göteborg som jag aldrig sett. Idag och imorgon står jag vid montern och möter där upp olika grupper för att resten av dagarna ta hand om olika grupper på heldagar/halvdagar och följa med på utflykter mm.

Mer om jobbet imorgon för nu ska jag packa för 2 övernattningar i Göteborg så att jag slipper pendla varje dag … Mer om allt kommer helt enkelt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *