Tidiga problemlösningar …

Nicole går ur 9:an och förutom helgen på Ästad Gård och en middag på restaurang Tugg har klassen även kvällens middag att se fram emot. Middagen serveras i skolan och de har bestämt att det är finklädsel som gäller. Nicole beställde en långklänning i en vacker blå nyans men den var v ä ä ä l d i g t lång. Gick till en skräddare igår men de skulle ta ca 1000:- för att fixa den så i ren ”panik” messade jag Tania som är designer och tidigare haft en egen kollektion av brudkläningar och därför kan det där med att fixa en klänning.

Kl. 5 hämtade hon mig för att träna men det första hon fick göra när vi kom till gymet var att klippa klänningen så att min dotter slipper gå och kanske halka på den ikväll för att i senare skeende sy upp den på riktigt. Då man tar det man har (hon hade dock med sig en riktig bra sax för ändamålet) så tog vi några cactusar för att hålla klänningen rak så att hon kunde rita , mäta och klippa.

Nicole provade den så fort jag kom hem och den är nu i den alldeles perfekta längden och hon kan nu gå på middagen utan att känna att klänningen är alldeles för lång och så banden som blev sydda.

TUSEN TACK  TANIA från mor och dotter Castellari och tack till Arena Fitness för lån av golv och cactusar =)

Glömde, vi tränade så klart en timma också =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *