Skolavslutning med middag för alla 9:or …

Har precis kommit hem en stund från min roll som ”allt i allo” åt min egna dotter som skickat mig på några ärenden under dagen och som bad mig fota lite på kvällens middag för alla 9:or, en middag som serveras i matsalen i skolan och där servitörerna är föräldrar som har snällt anmält sig till detta.

Men först till väggen där de som ville kunde fota sig framför rosa ballonger.

Pga. att jag inte riktigt vet vilka som vill vara med här i bloggen så har jag med endast några som gärna får skicka ett sms om de vill att bilden ska bort. Alla andra tagna bilder kommer på en Facebook grupp som skapas just för att alla ska kunna lägga ut bilder från kvällen.

Den alldeles perfekta kombinationen av färger och hur vackra som helst…

Sista gången min dotter får färga håret i gråare nyanser, är man 15 ska man inte vara gråhårig men hon är envis då hon vill ha det så men jag ska vara envisare =) Den dagen då man är det naturligt kommer ändå och snabbt också =) Fina och snälla tjejer som nu är redo för ett nytt kapitel i livet men där de alltid kommer att ha varandra oavsett vilka olika linjer de kommer att välja.

Efter lite fotning och mingel hade skolpersonalen förberett en rolig hälsningsvideo till eleverna som de presenterade i aulan, samma aula som de troligtvis ikväll besökte för sista gången. Otroligt trevligt av lärare och övrig skolpersonal att bjuda på sig själva och visa sin uppskattning med lite humor till dessa unga människor som ska vidare till nästa steg i livet.

Från aulan till matsalen.Vet inte om det var föräldrarna som stod även för dukningen men med tanke på att utgångsläget är en skolmatsal så blev det riktigt festligt.

Fick fota endast förrätten för efter det tyckte Nicole att fotografen Michela skulle avlägsna sig =)

Fina Agnes som har varit kompis med Nicole sedan de var 1 år gamla då de gick på samma dagis.

Någonstans här lämnade jag för att få ett sms om ett par timmar att hon eller de ska hämtas. Har förberett en liten ”surprise” här hemma när hon kommer för imorgon åker jag till Göteborg redan vid 5.30 för att jobba min första dag av 7 på Ocean Race Cup Göteborg. Långa dagar väntar så just för att jag inte kan fira min dotter imorgon gör jag det lite ikväll med några paket som väntar att bli öppnade för självklart var hon noga att påpeka att det hör till att få en avslutningspresent när man ur klass 9. Lite av en milstolpe helt enkelt …

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *