Att ha intervjuats …

Hemkommen från en intervju för en deltidstjänst som jag kan skulle kunna kombinera med halv eller heltidsstudier i kriminologi eller någon annan kurs som jag ansökt till inför höstterminen.

Vi får se om jag får jobbet först och främst men nu har jag varit på två intervjuer på en vecka vilket är högst ovanligt för min del. Kan inte inte ens minnas när jag var på en anställningsintervju sist och båda ska höra av sig om ca en vecka …

Rätt så intressant det där med att sitta på andra sidan bordet och på något sätt bli bedömd för sin kompetens och kanske även personlighet till det jobbet man söker. Tycker att båda intervjuerna jag har varit på kändes bra, de som intervjuade var sakliga, trevliga och hade ett handfast slag vilket jag gillar.

Blusen är från Zara, solisarna från Linda Farrow, denim One Teaspoon, skärp Hermés och väska Gucci.

Nu ska jag på stan igen en stund, fixa lite i butiken (som dock är stängd idag) och i eftermiddag ska jag både vara chaufför och klassens fotograf inför middagen för Nicoles klass. Frågade lite blygsamt om även jag fick något att äta med i mitt arvode ingår visst varken lön eller mat =)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *