Att vara värdinna på Volvo Ocean Race Göteborg …

I juni är det Volvo Race Cup i Göteborg och jag har fått uppdraget att jobba där alla dagarna (7) då jag även ska ta hand om en italiensk grupp och Tania ska ta hand om en fantastisk grupp under helgen.

Får inte blogga om jobbet i sig men lovar att ta några kort från själva folkfesten som präglar detta stora event i Göteborg när vi är där. Idag var vi som ska jobba med grupperna på möte för att få lite info om vad vårt uppdrag innebär generellt och var för sig  och ser redan nu fram emot 7 intensiva och förhoppningsvis fantastiska dagar.

Tania och jag kommer inte att jobba ihop men vi är båda taggade inför möjligheten att få vara en viktig del av detta och förhoppningsvis kommer vi om inte annat att träffas en stund mitt i natten eller på den snabba frukosten =)

Otroligt roligt att få jobba med event och framförallt att få i två hela dagar få även möjligheten att träffa och prata italienska. Tänk vad många människor vi kommer att få träffa och vad mycket vi får se som vi aldrig tidigare har sett. Kan det bli bättre än så?

Bor du i Göteborg eller vill komma dit för att ta del av detta så gå in på DENNA hemsida och ta tillfället att uppleva detta någon av dagarna.

Nu är klockan 2230 och ska snart nana kudden. Imorgon är butiken öppen 11-17 och vår utförsäljning fortsätter så klart. Välkomna!

2 thoughts on “Att vara värdinna på Volvo Ocean Race Göteborg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *