Några timmar i naturen …

En solig söndag som nog många längtade efter för att umgås, mysa, grilla, förbereda stugorna inför sommaren eller sitta på någon trevlig uteservering med sin kärlek eller vänner, njuta av ett glas rosé och titta på folk.

För min del blev det en kortare utflykt till Västersjön där mina morföräldrar hade sin stuga som vi besökte varje sommar, gå ner till sjön för att få lite healing på min favoritplats som jag associerar mer många underbara minnen och under tiden se en vattensnok simma förbi för att lägga sig och njuta i solen och en groda som simmade bara några meter från mig.

Processed with VSCO with k3 preset

 851f9f75-8f03-49da-aa49-c09ea2c1c8f9

57b301db-8a29-4468-8a8e-31678b976e5a

Knut i skuggan <3

IMG_4548

Resten av dagen har tillbringats med dokumentärer om Cosa Nostra och den stora Maxiprocessen som jag ska skriva ett kortare inlägg om.

Hoppas ni har njutit av denna svenska sommardag vilket de flesta verkar ha gjort utifrån alla härliga bilder som de flesta har lagt ut på sociala medier …

 

 

3 thoughts on “Några timmar i naturen …

  1. Såg väldigt härligt ut där på landet alltid skönt o ladda lite energi i de stila. Mys kläder på och inga måsten bara vara med en go picknick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *