Att få en unicorn …

Varför kan inte män vara så duktiga som vi kvinnor är när det gäller det där med att överraska? Allvarligt, idag blev jag så otroligt glad för några fantastiska ballonger!

Det är nämligen så att jag såg bild på en unicorn ballong som Tania hade gett bort till dottern till en väninna i present och jag bara kommenterade med att exakt en sådan önskade jag mig när jag fyller år, trots att min födelsedag är i november.

Hon kom förbi mitt jobb och så satte hon sig för att hålla mig sällskap till stängning när Anna från Kurragömma kom in till butiken med en ”bukett ballonger” med bland annat den unicorn baloon jag ville så gärna ha. När hon räckte fram de till mig förstod jag att de var menade till just mig och först då såg jag att Tania skrattade och filmade min förvånade och glada min.

Jag blev sååå G L A D !!! Vill du se mina miner och glädjerop/studs finns allt filmat på insta story @michelacastellari och även på Tanias @pttania.se

Här ska jag gå hem med alla ballonger, Knut, väska och kasse.

IMG_3206

Frågade Anna och på Kurragömma kan de leverera just en bukett ballonger inom 3 km om man så önskar. Gör det för det var verkligen helt fantastiskt roligt att få detta så känner du någon som är lika barnslig som mig eller kanske någon som är yngre än mig så kommer du att göra någon väldigt glad. Jag kan inte tänka mig annat …

IMG_3192

Tack Tania för att du gjorde min dag, älskar dig för att du är helt fantastisk på att bry dig, engagera dig och verkligen göra det där lilla extra som gör att man känner sig speciell … Jag kände mig och känner mig väldigt s p e c i a l e <3

Min unicorn och guldiga ballonger är sedan jag kom hem i mitt sovrum så att jag kan ligga här i sängen och titta på de.

IMG_3168

IMG_3169

Tack Tania och Anna och Theodora på Kurragömma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *