Att känna sig både yngre och äldre …

Vilket väder!!! Efter att ha tränat med Tania och Pia kl. 5 imorse (se insta story @michelacastellari) och tagit en frukost med Tania och gänget (med gänget menar jag våra äldre gubbar som samlas varje morgon på Kafé Orion)  så tog jag bussen till Göteborg då idag väntade en föreläsning om brott och media för hur påverkas vi om det vi läser? Är de brotten som exempelvis tidningar väljer att skriva om representativa för den statistik om hur det egentligen ser ut i vårt samhälle? Vilka brott är vanliga och vilka skrivs de om? Väldigt intressant så klart att resonera kring något som påverkar oss på daglig basis så fort vi öppnar upp sociala medier, läser tidningen, tittar på tv eller sätter på radion.

Efter lektionen var vi några klasskompisar (älskar det ordet för den speglar någon slags ”tillhörighet” förutom att jag känner mig ung när jag beskriver mig som sådan =). Något som dock inte fick mig att känna mig ung (kanske för att jag inte är det så klart) är att en av mina ”klasskompisar” sa att jag bara kan lägga en bookmark för att hitta tillbaka till den nätsida vi pratade om. När jag förklarade att för mig är detta något man endast har i riktiga böcker och som ofta har någon slags tofs så förstod de att jag är nog inte riktigt ”hänger med” i dagens verktyg som finns tillgängliga för nätanvändningen. Får nog googla mig fram till hur man sätter in en sådan helt enkelt…

På onsdag är vi delade i tre grupper där vi träffas olika tider då alla vi som läser denna kurs skall välja ut en tidningsartikel och lyfta fram psykologiska och sociologiska faktorer kring varför median lyfter fram just denna artikel. Jag tror att jag vet vilken artikel jag skall välja för vill välja en som troligtvis inte någon har valt att lyfta fram men om den och min muntliga framförande på onsdag.

På onsdag är det också Alla Hjärtans Dag och denna vecka har jag inga lektioner på tisdag så imorgon är butiken öppen 11-18 ifall du vill köpa till dig själv eller till någon annan ett vackert smycke från Caroline Svedbom för vem blir inte glad över sådana paket?

Här ser ni några smycken i den vackra nyansen vintage Rose men självklart finns de även i många andra nyanser och några riktigt somriga finns i både butik och webbshop.

065ee67ec64b3a264e0add0ecec2f3e1

 Själv har jag både örhängen och ring i nyansen Golden shadow och har numera börjat använda örhängen igen efter några år utan.

IMG_4982-575x1024

Vill du ge bort något läckert finns de vackra behån från Marlies Dekkers och denna snygga body från For Love & Lemons som jag själv kan för tillfället inte ha pga. av lite för stora attribut men har du en mindre byst hade jag inte tvekat en sekund då du kan ha den till kjol, svarta byxor eller jeans, med en kavaj till eller bara som den är. Ett fantastiskt plagg till dig som kan ha den och på bilden nedan ser du även en av ringarna från Caroline Svedbom, 499:- i one size storlek.

Processed with VSCO with a5 preset

Nu skall jag sätta på ett maskintvätt så att Nicoles vita lakan är rena och doftar nytvättat när hon kommer på fredag för att sedan leta fram den där artikeln som jag har bestämt mig för att redovisa på onsdag.

 

One thought on “Att känna sig både yngre och äldre …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *