Soldat Fabian Bom på Liserbergsteatern…

När Nicole var liten kunde hon sitta och titta om och om igen på tv föreställningarna med Stefans och Kristers för den s.k. Buskis humör var hennes grej. Jag bara tittade på henne när tårarna rann av skratt då de sa eller gjorde något extra roligt och minns att jag tänkte hur olika humor vi hade =)

När jag fick inbjudan till premiärföreställningen av ”Soldat Fabian Bom” tänkte jag att detta kunde vara något för en mor & dotter kväll men hon var inte lika entusiastisk som mig av själva idén så släppte den då jag även fick medge att den förkylning och lite krasslighet hon använde sig av som en ursäkt hade nog lite substans trots allt så frågade om Tania ville följa med vilket hon ville!!!

soldat-fabian-bom

Efter att ha deltagit i ”fredagspanelen” (om det i nästa inlägg) så tog vi bilen till Lisebergsteatern som såg sådär mysig och välkomnande ut med all sin vackra kvällsbelysning i en kylig Göteborg för att inte tala om att när vi kom in insåg  vi med vår stora glädje att kaféet var öppet vilket ledde till att vi åt var sin varm korv med bröd. Hade inte ätit sedan frukost så den åkte ner snabbt och sååå god en korv med bröd kan vara =) Aldrig underskatta en varm korv med bröd mina läsare =)

IMG_8403

På andra sidan gatan var det båtmässan med champagne flaskor men själv log jag åt mig och Tania för vi båda älskade nog att sitta med en kopp kaffe och bli underhållna med humor sittandes på en stol i en lokal som har nog under årens lopp fått många att skratta och le.

Bland publiken såg jag även en person som jag var extra glad att se för så viktigt att våga sig ut istället för att fortsätta stänga in sig i sitt hem av rädsla för människors åsikter. Been there så blev verkligen glad för förstår också vilken kraftsamling den kvällen innebar för honom.

Skådespelaren som spelade Soldat Fabians chef, var bäst av alla enligt mig. Vilken mimik och rörelser, fascinerande hur duktiga de är.

IMG_8409

HÄR finner du länken till de datum och tider som denna föreställning spelas i Göteborg för det är verkligen hur mysigt som helst att komma ut och se på duktiga skådespelare som går in så i sin roll så de tom. själva inte kan låta bli att skratta emellanåt =) Kärleksfull förvirring handlade denna show om men en sådan man måste uppleva själv på plats …

Tacksam för inbjudan och framförallt skratten som den innebar <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *