En frisk och solig söndag …

På förmiddagen kom en vän på lite kaffe så vi satt och njöt av en skön stund vid köksbordet medan Nicole gosade med sin Molly som dock såg lite besvärad ut av den plötsliga och påtvingade uppmärksamheten =)

IMG_3134

Sedan körde vi Nicole till sin pappa och familj där hon har firat Fars Dag med middag och fika.

Själv körde min vän mig & Knut till Landvetter där jag hämtade upp min bil som fortfarande stod parkerad där. Från Landvetter direkt till Kypesjön för det var bara att ta en promenad i det fantastiska vädret som vi har haft idag.

Friskt och soligt och alldeles perfekt för att vara lite utomhus.

IMG_3097

Imorgon kväll skall jag springa med min väninna Anetth och inser att jag är som ett barn när det gäller sånt, behöver någon som ”tvingar mig” och som jag tycker är lite för pinsamt att komma med en ursäkt till.

Hon synar de så då blir det nämligen ännu mer pinsamt =)

Men det är imorgon det för nu är jag hemma igen, har packat upp allt som låg i resväskan och som aldrig kom till användning då det regnade på semestern och skall nu njuta av en skön söndagskväll.

Dessa fina blommor fick jag i födelsedagspresent från underbara Karolina som tittade in i butiken igår med de, tack snälla <3

IMG_3012

Hoppas att du har njutit av en underbar skön söndag oavsett om du har varit och firat din pappa eller om du som mig inte har honom längre vid liv <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *