International Night på The Company …

När två kvinnor kom in till butiken för att berätta att de skulle ordna en internationell kväll där man just ville blanda olika nationaliteter och frågade om vi kunde ställa upp med att visa upp lite kläder från butiken så var mitt självklara svar ”ja” för självklart ville jag vara där och representera det italienska flaggan och passa på att visa lite olika stilar från butiken.

IMG_2236

Redo att gå mot Textil Fashion Center medan Nicole hade två kompisar på middag och mys.

IMG_2150

200 gäster och 27 nationaliteter samlades på The Company vid Textil Fashion Center vid 19 tiden för att njuta av en god buffé, uppvisning av samba (nu vill Tania att vi skall gå på samba kurs efter vårt blygsamma försök på balett =) och en massa musik och dans.

IMG_2156

IMG_2235

Min kamera är i Tanias bil så får återkomma med bilder då jag även skall få låna alla de som de unga tjejerna tog efter vår lilla visning i sina outfit.

Bildbomb kommer …

Samba tjejerna som bjöd på två danser under kvällens middag, de där rörelserna med höfterna undrar jag om man kan få till  själv =)

6BB86FE6-B303-4FCD-8FA7-D3DF221FB016 2

Marcus var konferencier under kvällen och han gjorde det med en fantastisk bravur. Underbart när någon älskar att stå på scen, kan prata utan att någon slags nervositet lyser igenom. Vältalig och underhållande med den enda nackdelen att han ropade upp även mitt namn i slutet på visningen så att jag skulle gå fram på den hala scenen i mina klackar =)

Under middagen satt jag med Tania & Marcus, Marcus underbara föräldrar, Tanias alltid roliga pappa med sambo och Christin.

Vi kunde snabbt konstatera att de som först intog dansgolvet var alla de underbara kvinnorna från alla de andra 26 nationaliteter som inte var Sverige som verkligen bjöd på sig själva i deras unika danser. Att bara sitta och titta på den glädjen de förmedlade var i sig en show.

En sådan kväll som man lär inte glömma för den fantastiska variationen på glada gäster som hade samlats under samma tak för att njuta av den internationella kvällen som den verkligen representerade <3

Glad att jag var med på en liten kant och bilder kommer så fort jag har fått de samlade <3

När jag kom hem väntade tre tonåringar i köket, ljusen var släckt och värmeljus var tända då det var visst dags att ta kontakt med andarna så satte mig med de och vi höll händerna och tillkallade någon som kallade sig för Kak. Glad att inte mittenbokstaven blev ett u för då hade jag undrat =)

IMG_2214

Vi avslutade kvällen med spännande samtal, mysigt att få vara med de i sin spökkväll =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *