Oscarsrevyn på Lorensbergsteatern …

För några veckor sedan kom inbjudan till premiären av Oscarsrevyn på Lorensbergsteatern i Göteborg och direkt kände jag att detta är något som passar mig så frågade Tania om hon ville följa med mig och det ville hon <3

IMG_0085

Ikväll tog vi bilen till grannstaden för att sätta oss och njuta av denna helt underbara revy som fick oss att skratta så att tårarna rann. Snälla, ni måste verkligen boka biljett till denna revy  med ren showglädje för när ni har sett den kommer ni att förstå varför ni inte fick missa den.

Oscarsrevyn_1

Robert Gustafsson vet vi nog alla är fantastisk underhållande i de olika karaktärer han ”spelar” som ingen annan  kan men någon jag aldrig hade hört talats om (är ingen kännare direkt) är Kim Sulocki som fick mig att skratta så att grannarna vid stolarna bredvid nog log åt mig =)

Helt f a n t a s t i s k som den raggande tennis spelaren, just love him!

Anders Jansson var helt underbar som den mannen som skulle prova på olika typer av träningsformer för allvarligt, bara att konstatera att det är rena träningsdjungeln där ute med alltid nya trendiga träningsformer.

Sång och show bjöd duktiga Sanna Nielsen och Rachel Mohlin på så Oscarsrevyn bjuder verkligen på en härlig mix av olika komponenter som tillsammans skapar en revy som du gärna vill se om och framförallt, som mig tipsa andra att se den för man får helt enkelt inte missa den nu när den spelas så nära.

IMG_0088

HÄR kan du boka biljetter om du vill njuta av en kväll i skrattets tecken.

Oscarsrevyn är producerad av Vicky Nöjesproduktion och 2Entertain som jag tackar för den uppskattad inbjudan.

Nu skall jag lägga mig med ett leende på läpparna för känslan sitter kvar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *