Att stanna hemma från jobbet en dag till …

Det är så otroligt sällan att jag är hemma pga. sjukdom men kände igår efter 3 timmar att det inte gick att jobba så är hemma även idag då jag känner ingen som helst förbättring med mitt ryggskott …

Skall röra mig lite mer än igår även om det är det sista jag egentligen känner för men hade önskat att det gick över till ikväll då Mikaela, min väninna som bor i Sigtuna kommer med sin ena dotter för att umgås ett par tre dagar här i Borås.

Istället för att passa upp mina gäster får mina gäster passa upp mig den här gången =)

Sällan Molly sitter vid fönstret men här underhöll hon sig genom att titta ut och underhålla sig själv.

IMG_1562

IMG_1561

Nu skall jag ta en kopp kaffe på balkongen medan Nicole ligger fortfarande och sover och sedan skall jag googla på lägenheter att hyra i Marbella då nästa Påsk vill Nicole och jag ta en vecka där med min syster, syskonbarn och mormor.

Har du tips på boende får du gärna dela med dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *