Fredagsutflykt och rabattkod …

Vad gör fröken Castellari en fredag kväll om inte åka upp till akuten då jag kände av något vid brösten (förutom implantaten … så klart =)?

Efter blodprover, EKG och lite annat konstaterades att jag förutom blodtrycket är full frisk, thanks G U D for that <3

De hade dock nog lite att göra på akuten ikväll då jag stannade i 7 timmar. Efter att de testade att allt verkade ok med hjärtat fick jag eget rum där mitt hjärta kopplades upp och så fick jag vila  i väntan på blodprover och på en läkare.

Trakasserade varje halvtimma Nicole med mina sms då jag inte gillar när hon är själv hemma medan hon själv var bara glad att få vara just själv =)

Och även om man kanske inte borde tycka det så var det helt ok att vara där denna fredag eftermiddag/kväll. Eget rum, en filt, uppkopplad med hjärtat och så fick  serverat även en kopp kaffe och en sådan där plastad Pågen bröd med skinka som man egentligen inte alls gillar men som smakar g u d o m l i g t när man inte har ätit något sedan frukost och magen kurrar.

Lustigt hur något man i normala fall skulle undvika att få i sig blir i andra situationer en gåva ovanifrån.

Kom hem strax efter 2215 och är lagom trött nu då jag vaknade kl. 5 morse av en katt som ville kela och leka.

Nu skall jag sova alldeles skönt och vill påminna dig om att du får 20% rabatt hos WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE  på alla varor som är på ordinarie pris genom att ange koden ”Juni20”

Happy Shopping!

IMG_1192

Butiken är imorgon lördag öppen 10-14 och även där gäller 20% på varorna som är på ordinarie pris, välkomna <3

Efter det väntar en lördag i grannstaden Göteborg med min dotter, Linda och hennes dotter Holly <3

2 thoughts on “Fredagsutflykt och rabattkod …

  1. Vilken tur det ej var något farligt men ej kul å tillbringa en fredagkväll på akuten. Ta väl hand om dig och ha en fin helg.❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *