Nyheter & löpning …

Så fort jag vaknar på morgonen går jag in på aftonbladet.se för att läsa om senaste stora nyheter och även idag möttes jag och alla andra som tittade in där om den hemska nyhet om det tredje terrordådet på 3 månader som har drabbat England, andra i London.

Det går inte ens att föreställa sig  rädslan, oron alla de drabbade måste ha upplevt för åter, hur skyddar vi människor oss från dessa vansinnedåd som kan inträffa när som helst, var som helst och drabba vem som helst?

Efter en stunds tankar om framtiden så var det bara att resa på mig då jag och Nettan hade bestämt oss för att vi skulle löpa kl. 9. Skall tillägga att det är min väninna Nettan som bestämde detta efter att ha sett att min läkare har öka min dos på mediciner så tanken är att lite motion skall nu hjälpa mig att få ner det där blodtrycket.

Snap: michicastellari

IMG_0910

Otroligt skönt väder med en löpning som gick vid Almenäs denna söndag morgon när inte så många ännu hade gått upp.

Just nu regnar det istället så dagen skall tillbringas med någon film och lite läsning.

Ä L S K A R att göra så lite som möjligt <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *