En kulturell PW och stranden …

Klockan 8 igår träffades vi vid foajén för att ta den där kulturella PW för att se La Sagrada Familia, kyrkan som aldrig blev färdig och som aldrig blir det men helt f a n t a s t i s k oavsett om den aldrig blir det.

IMG_0237

IMG_0238

Fler bilder från resan finns i Johannas blogg där den nedan är lånad ifrån.

18557324_10154678799563067_4102988333132484030_n

Det blev en PW på 90 minuter i högt tempo för mina ben som numera är vana att gå 300 m till jobbet och 300 m tillbaka =)

När vi kom fram till hotellet slängde vi oss ner för trappan för att komma till frukostsalen och de måste ha undrat vilka de var då vi reste oss för att ta av den finare frukostbuffén som stod där till oss förfogan. När vi frågade om äggröran tittade kyparen på oss och sa att om vi satte oss så skulle vi få en meny.

Hahaha! Här får man förutom buffén även en omelette meny nämligen … Vi var som gamar helt enkelt och frukosten var helt fantastisk med sin färskpressad juice, den goda cappuccinon, croissanter och allt mumsig som man bara lockades av.

Om 30 minuter är det åter dags för dagens PW som dock skall idag vara på 30-45 minuter så att vi kan sitta lugna och fina och njuta av dagens frukost <3

Dags för mig att hosta eller dylikt så att Linda bredvid mig vaknar =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *