Mingelkväll …

Ikväll var det mingelkväll i butiken Glasögonmäster här i vår småstad och de hade frågat om 2-3 tjejer från några butiker i vår stad ville komma och mingla iklädda i kläder från just den butiken de representerade under de 2 timmarna som eventet skulle pågå.

Självklart tackade vi ja för alltid trevligt om man själv kan visa lite engagemang när någon ordnar och fixar något för sina kunder.

Otroligt tacksam för att Louise, Amanda och Emelie snällt ställde upp som proffsiga minglare och modeller.

Valet föll på 3 klänningar från For Love & Lemons då detta LA märke ger sanning på orden ”något utöver det vanliga” <3

Amanda fick möjligheten att gå till salongen Familjen Sandwall och få både hår och make fixade och så även Emelie som jobbar där som studentelev nu när hon läser sista året på frisörprogrammet.

IMG_9007

Emelie på plats i ett par Chanel solisar i den vackra nyinkomna kreationen från For Love & Lemons hos oss på www.lavendettaclothing.se

IMG_8996

En snygg trio som gick runt och provade solglasögon av alla de märken som man fick prova och handla kvällen till ära.

Min fina Louise som jag har känt sedan Nicole var 1 år fick istället snabbt fixa sig på 2 minuter i butiken då hon jobbade precis innan så vi gick dit tillsammans.

IMG_9001

Butiken NY hade också två tjejer i klänning och på fötterna hade de underbara sneakers med tofsar i päls från MK (tror jag)  men fick inte med de på bild tyvärr … Bor du i Borås så kan du dock se de med egna ögon för riktigt gulliga tyckte jag.

IMG_8998

En riktig mingelkväll med dryck och lite tilltugg och håll i dig, jag tog en mojito =)

IMG_8962

IMG_8964

IMG_8999

Louise fastnade för solisar från ett märke som hette Dick Moby och tror att hon även beställde ett par. Kollektionen bar namn från olika flygplatser men Landvetter eller Arlanda fanns inte med =)

IMG_8982

Och Amanda provade Chanel …

IMG_8976

Och likaså Liza som var bland gästerna på eventet men även kvinnan som såg till att både Amanda och Emelie kunde få hår och make på sin salong.

IMG_8969

Tack Glasögonmäster för att vi fick närvara på ert fina event, familjen Sandwall för hår och make och framförallt tack till Louise, Amanda och Emelie för att de var kvällens modeller <3

Hade självklart med mig mitt systemkamera men när jag skulle fota så hade minneskortet gått sönder så tyvärr kan jag bara bjuda på mobilbilder från kvällen, sorry alla för det … Mitt vanliga tur eller framförhållning =)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *