Mitt dagens köp <3

Innan öppning idag gick jag med en bukett blommor in till den nya och tredje klädbutiken som Lars och Annelie med familj har öppnat i nya Palace Huset här i Borås.

IMG_7177

Grattis till en snygg och stilfull butik och till alla kunder: var försiktiga med kaffe muggar och glassar för den här fluffiga och helt underbara möbel är för fin för att få en fläck, fick nästan ont i magen av tanken att någon skulle kunna spilla något på den.

Som en rosa marshmallow och just därför helt ljuvlig <3

IMG_7179

Själv har jag packat ihop lite innan öppning de kläder som skall följa med till Sigtuna imorgon bitti för du som bor i närheten får inte missa vår och Mikkas utförsäljning som jag bloggade om HÄR.

Längtar redan efter morgondagens lilla trip till Sigtuna och Stockholm <3

Idag har jag invigt min present till mig själv, ett helt underbart linne från Karl Lagerfeld som jag har till det fina armbandet jag fick av mina syskonbarn när jag var i Bologna <3

17634751_10154513336688660_9212606828642229488_n-1

Skall nog packa ner även lite smycken från Lily & Rose och så har min väninna Mikaela skickat en lista över allt hon själv vill prova från butiken/webshopen så allt skall in i bilen och få åka några km =)

Önskar dig en skön lördag <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *