När det man gillar är kanske inte så coolt …

Har ikväll suttit och lyssnat på låtar som jag har spelat om och om … Så länge jag spelade låtar som Ballando med Enrique eller andra i samma genre så var min tonårsdotter tyst men när Lady av Kenny Rogers nådde hennes öron (trots att hon hade stängt in sig i sitt rum för att snappa med vänner) då hördes ett ifrågasättande rop: ”Mamma, vad lyssnar du på egentligen?”

Sanningen är att jag älskar Kenny trots att detta är kanske inte så coolt =)

Däremot är det coolt att inte tycka som alla andra och stå för det =)

IMG_9548

Tror att jag skall byta till Lionel Richie nu =)

Buonanotte <3

2 thoughts on “När det man gillar är kanske inte så coolt …

    1. För dig mest tror jag;) Låt Michaela vara lite nu va. Tänk på hennes dotter, att hon läser också. Du har väl också en dotter i samma ålder? Lägg ner och skaffa dig någon som har intresse för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *