En dröm i spets …

Klockan 5 bestämde sig den där lilla Molly att hon skulle väcka mig för att få lite uppmärksamhet. Lite tiiiiidigt måste jag säga men bara att gå upp, ge henne mat och mysa med henne en stund för till skillnad från Knut som är med mig hela dagen i butiken får hon stanna hemma <3

Då jag kom till butiken tidigt med min kaffe i högsta beredskap genom Stadsparken kände jag idag för att prova den långa spetsklänning med lite släp som är helt bedårande. Tryckte in hela mig i storlek 38 och det gick trots lite motstånd på vissa håll …

En fantastisk klänning som du även kan gifta dig i för varför skall man egentligen alltid tänka vitt? Min mamma hade faktiskt en rosa klänning när hon gifte sig i Bologna med min pappa, att tänka annorlunda ligger nog i familjen =)

Snap: michicastellari

IMG_5599-575x1024

La ut på snap, en av de forum som jag glömmer lätt av för hur kan man minnas alla olika sociala medier som de flesta har idag? Man behöver jobba heltid bara med dessa om man skall flitigt uppdatera de.

Att prova det mesta som kommer in är en av de roligaste delarna av mitt jobb då jag köper in nästan bara det jag själv skulle kunna tänka ha på mig och denna drömklänning från Valerie skulle jag verkligen kunna tänka mig … Saknar bara tillfället =)

Glöm inte att det går endast att betala med alternativ: kortbetalning i webshopen då vi håller på och uppdaterar till en ny faktureringsprogram hos Klarna.

Nu skall jag öppna butiken, 11-18 och hoppas att de leveranser jag väntar kommer idag så kanske att jag kan ha på mig klänningen ovan på middagen ikväll med en vän. Lite överklädd? =)

 

10 thoughts on “En dröm i spets …

    1. Vi hoppade över igår för vi skall hoppa över till en annan kurs istället. Med facit i hand så kände vi oss inte som några ballerinor speciellt med tanke på att övriga deltagare var det och var något mer seriösa än oss som ville delta mer på skoj skull =)

  1. Om jag vore du och verkligen ville sälja kläderna och inte sälja kropp så skulle jag låta någon icke opererad modell visa upp dina kläder.

    Du ser alldeles för konstig ut för att man ska kunna tänka sig hur det plagget ser ut på en vanlig smal människa. Jag brukar tänka typ Alicia Vikande som är oerhört vacker och oförstörd. Att fundera hur hon (= läs så som jag själv vill se ut) utifrån dina monsterbröstbilder – njae det är knepigt om man säger så.

  2. Du är väldigt vacker i den klänningen! Passar dig supersnyggt!
    Den där föregående kommentaren kan du slänga i sopkorgen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *