När utgången blev detsamma …

Som jag skriver i tidigare inlägg så fascinerade fallet ”O.J. Simpson” mig 1994 och fortfarande idag fascineras jag över hur politik kan ha en så stor inverkan på ett rätt så solklart fall men så var hans försvarsadvokater fenomenala att få juryn att tvivla då det gäller att fälla endast om inga tvivel finns.

Igår kväll startade jag titta på den Emmy Award nominerade tv-serie om just fallet med bland annat Cuba Gooding och John Travolta i huvudrollerna. Satt uppe fram till 2 igår natt och nu har jag tittat på de sista 4 avsnitten och ja … O.J. frias även i serien =)

55578_ppl

Är du intresserad så finner du denna serie HÄR och jag är nog en av de få som aldrig tittar på tv-serier men har du någon att rekommendera så är jag nog nu fast =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *