Maggans stiltips …

Är det något min mor ogillar är att bli kallad för ”Maggan” så skall försöka låta bli eller om de flesta vet att det är extra roligt att vara en liten retsticka ibland =)

Idag kom hon och sa hej då hon ville visa för sin väninna som hon hade varit ute på lunch med våra nya tröjor från For Love and Lemons, ja de där stickade med detaljer i mocka.

För att ni skall förstå tog en liten selfie <3

img_0563

Den snygga Elodi Moto Jacket finns HÄR och Miss Me Jeansen HÄR

Inlägget handlar dock om mors styling tips för om hon gillar att sy, fixa, gå på marknader, vintage kläder så är jag den totala motsatsen och har nog fått mer av min far på den punkten.

Tyckte dock att hon visade prov på hur man förvandla en kappa. Den på bild har hon fyndat på någon second hand butik eller marknad (minns inte riktigt vad hon sa =) men så sydde hon på den olika läckra knappar i guldiga toner och helt plötsligt förvandlade hon en vanlig kappa till en som ser ut som en riktig exklusiv sådan.

img_0578

img_0583

Har du en vanlig vit skjorta kan du göra samma sak med den. Knappar kan helt enkelt vara den detaljen som åstadkommer en liten och snygg makeover …

Detta var Maggans, förlåt Margaretas styling tips =)

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *