Att fira 10 år med underbara Foroogh & Salong Chic Lady …

För några veckor sedan fick jag en inbjudan till firandet av salong Chic Lady som ägs och drivs av underbara Foroogh som jag har delat många skratt med under åren som varit.

Festen för att fira 10 år av sin verksamhet där hon i sin salong säljer bland annat sminkprodukter men där hon även och framförallt är känd som en av Borås duktigaste make up artister (Foroogh som sminkade mig till kortet här nedan för några/flera/alldeles för många år sedan =)

487174_10151234457558660_761737457_n-1

Hon är dock även nagelteknolog, fixar volymfransar och bryn. Man kan nog säga utan att överdriva att du kan få en slags make over om så önskas och vem önskar inte det ibland? =)

Av någon märklig anledning (den märkliga anledningen är nog min ständiga virrighet) så trodde jag att firandet var imorgon torsdag och skulle just fixa fransar imorgon, tvätta håret ikväll och kanske tom. komma i klackarna som jag hemma, ni vet de där från Charlotte Olympia som jag fick i present för några månader sedan och som fortfarande är ej invigda =)

Festen var dock ikväll och tur att två kunder berättade detta då de kom in festklädda och med en vacker blomsterbukett att ge bort.

Så typiskt med otvättat hår och osminkat men så ville jag inte missa detta pga. lite ytlighet så stängde snabbt och gick de 100 meter till hennes underbara lilla salong som har fått en helrenovering i dagarna.

Från svarta väggar till vita blandade med vackra tapeter som gick i bruna, beiga och guldiga toner. Just för att jag trodde att festligheterna skulle vara imorgon hade jag inte ens med mig min systemkamera så mobilbilder till detta inlägg <3

img_6267

img_6260

img_6261

img_6227

Och på innegården stod ett långbord med fantastiska bakverk från Byttorps finbageri vilket gjorde att jag stannade där och tittade på allt som både var snyggt att titta på men även så gott att äta för visst smaskade jag i mig en bit tårta <3

img_6233

img_6234

Bakverk med bland annat marmor som tema … Hur läckert som helst!

img_6238

Tur att mina svarta byxor från Oneteaspoon låg kvar i butiken så att jag kunde ta på mig de iaf. istället för mina väl använda och icke tvättade jeans som matchade mitt hår =)

Kolla tårtan <3<3<3

img_6264

Nästan så att jag får fira min födelsedag trots allt bara för att få beställa lite/mycket från Byttorp <3

img_6265

Uppslukad som jag var av allt gott fick jag skärpa till mig och börja socialisera lite bland kunder som anlände efter varandra för att fira den nyrenoverade salongen men framförallt för att fira att Foroogh har varit verksam i 10 år … Här är hon i spetstop från Valerie och skor från Steve Madden medan dottern tittar på sin fina mamma <3

img_6251

Alla njöt av det vackra och det goda …

img_6247

img_6253

img_6249

Avslutningsvis tack Foroogh för den fantastiska jubileum och GRATTIS till din ”nya” salong <3

img_6256

Nu är jag hemma och håll i er, nu skall jag efter en vecka tvätta håret =)

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *