Movie: Bad moms …

Igår kväll gick Nicole och jag på bio och såg ”Bad moms”, hennes val av film för kvällen.

Popcorn, lite godis och jag hade nog inga större förväntningar då jag hellre ville se en annan film om jag hade fått själv bestämma.

Fick mig dock några härliga skratt, ni vet sådana som har med den där igenkänning faktorn att göra, för om den finns så blir det mer humor än någonsin.

HÄR till trailern…

MV5BMjIwNzE5MTgwNl5BMl5BanBnXkFtZTgwNjM4OTA0OTE@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_

När vi fick Nicole så hade jag bestämt mig för att jobba halvtid så att vi skulle vara hemma halvtid båda två.

Har nog aldrig haft bilden att jag skulle vara en bättre förälder än hennes pappa eller att hon behövde mig mer än honom.

Jag var därför tillbaka till katedern som gymnasielärare efter 8 dagar från förlossningen samtidigt som jag även pluggade filosofi 1 kväll i veckan på universitetet.

Många frågade mig då hur jag orkade och jag ställde den där förbjudna frågan tillbaka ”hur orkar ni vara hemma på heltid?”

Som mamma skall man helt enkelt älska att vara hemma hela tiden något jag visste att jag inte riktigt skulle göra.

Har nog aldrig varit den där ”perfekta mamman” så som hon målas upp i den där stardalisering som de flesta har  nog en bild av.

Att prata om bästa blöjor, recept på egen barnmat och jämföra barnens utveckling är och har nog kanske aldrig varit min grej inte för att jag tycker att det är fel men bara för att det gav mig gäspningar …

Visst har även jag försökt under väldigt korta perioder leva upp till en viss bild men så kändes det hela bara en parodi av mig själv.

Kunde därför inte annat än att skratta åt flera scener i filmen ”Bad moms” som just gör lite ironi av bilden av den perfekta mamman för finns hon och vill vi verkligen vara sådana?

När Nicole var 1-2 år var jag på Carlanderska för operation och när sjuksköterskan frågade mig om jag var nervös satt jag i min säng med ett leende på läpparna och svarade ”inte alls” … Hade med mig tidningar och bara njöt av egen tid nämligen =)

Just i filmen berättar en av karaktärerna att hon längtar efter att få vara med i en ”snäll olycka” för att kunna få vila på sjukhus i ett par veckor … Log för visst kände man så ibland =)

Vill du se en mysig komedi så tycker jag definitivt att filmen är värd att ses på bio så den får av mig 3 marshmallows av 5 möjliga <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *