Don Vanquisher …

Imorse efter att ha jobbat en timma kom Matilda till butiken då vi skulle fota några  av de urläckra jackorna från italienska Don Vanquisher (de andra får Karolina fota nästa vecka) då min systemkamera krånglar lite  (eller så är det jag som inte har lärt mig den ordentligt =).

IMG_5823

Jeansen är från Circle of Trust och kommer i webshopen under morgondagen.

IMG_5912

Två snygga och ja, exklusiva något kortare vinterjackor med de där detaljerna som gör att det syns att jackan är enligt mitt tyckande ”något utöver det vanliga”  Guldiga detaljer på det och så blev åtminstone jag kär vid inköpen för vissa av oss kan faktiskt få en sådan där ytlig förkärlek för vissa plagg & accessoarer.

Den svarta har beställts idag av en tidigare trogen Don Vanquisher kund och den olivgröna har lagts undan av en tidigare Don Vanquisher kund också så det ser ut att många som har haft en jacka/flera jackor från detta märke gärna vill ha en ny. Vi som älskar den stilen har nog svårt att motstå de men så är jag en ”jackoman”, eget bregrepp för en person som gillar väldigt mycket just jackor.

En jacka används dagligen och den som vi går runt med så för mig ett viktigt plagg i garderoben.

Min dag startade alltså som fotograf på jackorna och på de nyanlända klassiska och därför användbara tröjor från Gestuz  efter att ha packat ordrar och varit lite vaktmästare och städare. Lite variation i mina sysselsättningar kan man nog säga men alla ingår nämligen i mina arbetsuppgifter …

På bilden nedan Gestuz Oba off shoulder, 1299:-

YEYY7927

Fixat naglar och lite annat quick fix för att på söndag skall jag iväg 2 heldagar. En välkommen minisemester <3

Nu skall jag avsluta kvällen med ett skönt varmt bad med en massa skum <3

Butiken är imorgon lördag öppen 10-15 men du är annars välkommen in till www.lavendettaclothing.se

Buonanotte och heja Sverige!

 

2 thoughts on “Don Vanquisher …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *