Inköp Costamani & Circle of Trust …

Direkt efter stängning åkte Knut och jag till Göteborg och så fort jag kom fram förstod jag att det var något ”speciellt” i staden då det var fullt med folk överallt och uteserveringarna gästades av människor som njöt av en någorlunda skön augusti kväll.

Vi gick direkt till Hotel Flora där underbara Brita väntade och hade tom. köpt sushi till oss då hon visste att jag kom direkt från jobbet.

Igår var det nämligen inköp för Costamani och Circle of Trust  <3

Just från Circle of Trust kommer vår mest sålda vara för våren som passerat och det roliga är att det är just hos oss på lavendettaclothing.se som de där läckra kjolarna har sålt på löpande band. Första dagen sålde vi 26 stycken och totalt sålde vi 50 denim kjolar men ni som har de vet hur sköna och snygga de är.

Till kommande vår har de åter gjort en lång denim kjol, slitsen är något högre och så är den något rakare i modellen för att den skall bli lite nättare. Lika liten som förra så jag måste ha en Large på den, provade Medium men den stretade lite för mycket … Jag är rätt så platt men breda höfter helt enkelt … =)

Förutom kjolen (ni har några kvar i den mörkare denimen HÄR) blev det sköna blusar/skjortor i ljus denim, vita, mm. Härliga nyanser av vitt och denim i vårens kollektion med en tvättad rosa nyans på några sweater.

Blusarna i stilen med denna som vi har 1/XS, 1/S och 1/M kvar av för 799:- i märkesrean HÄR. På bild med Please Classic Manchester Canapa.

IMG_3465

Och bland mina köp ser ni vårens kjol …

IMG_3421

Alltid så himla seriös på bild =)

Tack Brita för igår … Nu jobb <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *