Jackor, paj och träningskläder deluxe …

Det finns ett begrepp jag gillar väldigt mycket och som jag tror kan ibland beskriva mitt sätt att se på saker och ting: ”kaxig ödmjukhet”, två ord som verkar stå i kontrast till varandra men som tillsammans är den där balansen för en attityd jag själv gillar.

Detta kan självklart användas när det gäller mycket eller rentav allt som när jag igår hade en kund inne i butiken som provade våra nyanlände ursnygga vinterjackor från italienska Don Vanquisher (nyheterna skall fotas på fredag till webshopen) och jag sa att ”jag har de snyggaste jackorna på marknaden i detta prisklass” men så var jag självklart”tvungen” att tillägga ”om man frågar mig” för annars hade inte den där ödmjukheten funnits =)

Viktigt att veta är att Don Vanquisher följer reglerna och lagarna stadgade i Washington konventionen gällande päls, skulle nämligen aldrig köpa medvetet päls från Kina då vi idag är medvetna om hur djuren oftast hanteras där i detta ändamål (gör mig skyldig till en generalisering, vet)

Och till alla som är emot all päls oavsett ursprung, kött, skinn, fårplädar och Uggs (och dylikt) får ni min fulla respekt men alla har rättigheten att dra sina egna gränser för vad som känns ok för var och en oavsett andras tyckande.

IMG_5787

Så med kaxig ödmjukhet säger jag att enligt mig själv så har vi på lavendettaclothing.se de läckraste vinterjackor och en av dessa nyinkomna har idag sålt, den på bilden nedan skall en  underbar stammis få visst i present <3

IMG_3287

Den har hämtats och en säker present till någon som älskar märket …

IMG_5765

Riktiga bilder på de vi redan har finner du HÄR och på samma sida kommer de nyinkomna i helgen …

Kan dock inte låta bli att prova de så länge <3

IMG_3362

Please Jeans i manchester i färgen Canapa HÄR, Jennifer Pullover från Gestuz HÄR och Don Vanquisher <3

Avslutar med att länka till min väninna Johanna som i sin blogg ger recept på en god paj samtidigt som hon motionerar och tipsar om rean på de snygga träningskläderna från Juicy Couture <3 Missa inte!!!

IMG_1598-980x1306

(Bild johannatoftby.se)

Byxorna kostar NU 599:-, sportbehån 499:- och linnet 399:- HÄR

12144782_916115858436165_3925545625780916630_n

Nu skall jag ta hand om butiken 4 timmar till och så skall Knut och jag på inköp i Göteborg <3

Nicole är på väg till flygplatsen och lovar dig att det känns så konstigt att hon åker bort 2 veckor (hänt en enda gång tidigare på 14 år) så tjatade om allt man tjatar om som förälder men överdrev kanske lite lite när jag sa ”lova mig att inte hoppa från något stup och göra valter när du skall bada i havet” … Som sagt, bättre att ta det säkra före det osäkra men önskar henne och hela familjen en fantastisk resa med sol, mat, god mat och avkoppling <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *