Let´s Juicy …

Igår eftermiddag fick jag lite smått ”panik” när 8 lådor med varor från Juicy Couture anlände till butiken för när jag väl hade fått de bakom/bredvid kassadisken kunde jag knappast ta mig in eller ut =)

Var därför i butiken direkt efter mammografin för att kolla att antalet stämde, för att packa upp och ställa fram <3

Ni som har följt mig i bloggen och i mina preferenser av färger och färg kombinationer vet att kombinationen vitt & guld tillhör min absoluta favorit speciellt på sommaren.

När Nicole och jag var i London för att lägga order för vår/sommar kollektionen på Juicys showroom var självklart DESSA sneakers givna för vad annars? =)

IMG_1577

Och lika självklar var även denna lyxigare mysdress i en snygg leo print med guldiga detaljer …

Riktiga bilder på den ser ni i webshopen www.lavendettaclothing.se och bara några få är inköpta ifall min magkänsla skulle ha varit fel =)

IMG_1581

Hoppas ni förstår varför jag ej kunde motstå …

juicy-couture-spring-2016-045

Och även om Juicy förknippas framförallt med sina välkända mysdressar i velour så har de även förutom skor & accessoarer helt fantastiska klädesplagg med äkta Juicy glam… Snart kommer även de att anlända i butiken & webshopen <3

IMG_1584

Med denna perfekta sommarväska till stranden, utflykten, eller jobbet när du vill vara lite mer än bara diskret =) så önskar jag er en trevlig fredag kväll.

Nicole har badat Knut som nu njuter av renligheten medan vi Castellari förbereder för Let`s Dance här i soffan <3

2 thoughts on “Let´s Juicy …

  1. Så snyggt med vitt och guld..mysdressen är supersnygg! Minns du skrev för ett tag sen om hur en del köper följare..såg igårkväll/inatt att en bloggare fått 2000 nya följare från en minut till en annan..är ju enkelt och billigt men så pinsamt..desperat och dålig stil..alla gör såklart som de vill men synd om företag som går på det. Trevlig kväll!

    1. Själv förstår jag mig inte riktigt på det där men alla tänker väl olika … Kul att du gillar mysdressen, blev själv så förtjust i den när jag såg den på inköp.
      Önskar dig också en trevlig kväll! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *