En storsäljare …

Vilken snurrig dag säger jag med lite humor med tanke på kristallsjukan som jag har fått som en liten present nu när jag skall åka på söndag =)

Vill först och främst tacka för alla tips jag har fått och kan säga till er som kanske inte visste det att Postafen är en fantastisk liten piller mot åksjuka som dock även kan användas just i samband med kristallsjukan om du just rakar må illa som jag gjorde igår.

Är man snurrig så är det inte så märkligt att man mår illa så det var mitt lilla tips för otroligt skönt att bara gå lite märkligt för balansen är inte som den skall … Ni skulle ha sett mig när jag skulle ta på mig ett par skor ståendes =) eller när jag nästan ramlade ner för trapporna (kunde ha gått illa) Nu håller jag mig när jag går upp och ner och tänker att jag ser hellre ut som en gammal dam än att slå mig =)

Annars har det varit en rätt så intensiv dag med en eftermiddags leverans som många har väntat på <3

För ca 6 månader sedan la jag ut bild från min första order på märket Circle of Trust och har nog sällan fått så många gilla eller kommentarer på en bild …

Det var DEN HÄR jeans kjolen som skapade det där kvinnliga ”ha begäret” hos många följare och kunder.

1936294_10153484150383660_9171279710178460660_n

Jag upplevde just samma känsla för jag beställde hela  25 stycken och hälften av de är redan beställda sedan jag la ut denna tillfälliga bild i webshopen just i eftermiddag.

Gå upp en storlek och har du inte Superga sedan tidigare så tycker jag att de är givna till denna läckra denim kjol.

Någon som gillar DESSA italienska sneakers som jag alltid har haft under min uppväxt i Italien är min dotter. Läste precis hennes rätt så nystartade blog HÄR som idag just handlar om favorit märken på skor.

Kjolen finns förresten i den ljusare denim som  på bilden ovan men även i en någon mörkare nyans som jag kommer att lägga in i webshopen lavendettaclothing.se imorgon.

Titta in under morgondagen ifall din storlek var redan slut i den ljusare.

Nu måste jag dock vila lite för jobbar både fredag och lördag och det är alltid grejer som skall fixas innan man åker iväg på en semester.

Önskar dig en trevlig kväll <3

 

 

 

 

2 thoughts on “En storsäljare …

 1. och jag beställde nyss den sista i L, ser ju underbar ut, den blir bra å ha i år sommar på Mallis ;)
  Tog dock en L drar egentlig M men litar på dig, hoppas även skorna passar mig ;)
  trevlig helg

  1. Du hade tur =) 22 kjolar sålda men hoppas få in flera i större storlekar då de är så små … Lita på mig, har provat =)
   Detsamma till dig <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *