Att välja de rätta färgerna till sin hud … Del 1 …

Något som många är lite nyfikna på är att höra vilken färg de passar bättre i om de provar olika blusar som går i olika toner.

Oftast gillar vi naturligt den tonen som passar oss bäst men om man är tveksam finns det lite olika ”tester” man kan göra för sig själv för att få fram just ens hudfärg och färger passar bäst i kalla eller varma färger & nyanser.

Ett väldigt enkelt test du kan göra är att hämta ett smycke i silver och ett i guld.

Ställ dig sedan framför en spegel i ett rum som har en naturlig bra belysning och så jämför du de två smyckena till din hud.

Vilken av dessa två metaller ger din hud den där extra glansen? Om det är guldet som lyfter fram din lyster är du mer för de varma nyanserna.

Om det är silvret som åstadkommer detta så passar du bäst i kallare färger.

670px-Choose-Colors-That-Flatter-Skin-Tone-Step-4-Version-3

Det finns flera sätt att pröva sig fram till detta men tänkte börja med detta lilla enkla tips <3

Tror att det är lätt att gissa sig fram till om jag är mer guld eller silver =)

IMG_7552

Klänningen ovan finns inte i webshopen men hänger vackert i butiken, den är från Valerie och vi har en enda 38:a kvar. Priset är 2999:- om du är sugen på något guldigt <3

Varma nyanser är mer min ”cup of tea” men så har jag denim som favorit färg också. En allätare på även färger helt enkelt =)

DENNA blus från Fira (NU: 450:-) och DESSA jeans från Please finner du på REAN <3

IMG_8782

Nu är min väninna Linda på väg hit för lite kaffe så önskar dig en trevlig kväll och tänk vad skönt att få vara i värmen denna kyliga dag …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *