Nyårsafton 2015 …

Buongiorno mina blog läsare denna 1 januari 2016 <3

Hur mår ni denna första dag på det nya året?

Som jag tidigare har skrivit så är det väldigt sällan jag har firat nyårsafton då jag alltid har hund och engagerar mig oftast inte i att fixa hundvakt för att gå på fest. Ingen regel utan undantag dock =)

Då min väninna Linda är några dagar hos mig och då jag själv känner att man har inte rätten att klaga över att man inte hittar på något om man tackar nej till allt så kunde jag inte annat än att tacka ja till att fira nyårsafton i Göteborg när en vän frågade och bjöd mig och Linda på detta.

Först och främst vill jag tacka dig R. för allt du fixade med igår, en riktig gentleman, MILLE GRAZIE då R. har lite italiensk blod i sig och kan mitt modersmål =)

Efter incheckningen på hotellet var vi några som träffades på Hotel Pigalle för ett glas bubbel innan trerätters middagen på festvåning 4 på Palace väntade på oss alla.

IMG_0970

Palace

IMG_0969

IMG_8744

Ca 90 personer var inbjudna och det var en god middag med trevliga gäster som bjöd på en massa skratt.

Vid tolv slaget gick vi ut till balkongen för att skåla i champagne och fira in det nya året <3

IMG_0979

IMG_0978

Lånade ett par bilder från en tjej/kvinna som bott några år i Rom och som var med i vårt sällskap …

IMG_8760

Efter mat, skålande och en massa prat gick vi till Clarion Post där snälle och fixaren R. hade ordnat ett VIP bord med champagne som flödande.

Jag som dricker sparsamt ville bara stoppa denna man att spendera pengar på dryck då jag kan inte hjälpa i mitt tyckandet att jag tycker att dessa tillhör sk. ”onödiga utgifter” medan en jacka för 15000:- kan jag kalla för en ren investering =)

Tacksam dock för en underbar kväll med härliga personligheter och olikheter.

IMG_8758

På Clarion var det verkligen PARTY kan jag säga och jag önskar någon gång kunna slappna av i sådana miljöer och dansa på bordet som vissa skulle säkert göra och gjorde. Nej, jag sitter ner och smuttar på mitt lilla glas som en liten gammal tant =)

En tjej/kvinna kom fram till mig och sa ”du ser så sofistikerad ut medan vi andra bara röjer” … Att höra att jag uppfattades som sofistikerad var trevligare än ordet ”stel” som jag annars uppfattar mig själv i sådana miljöer.

Tyvärr har jag och har alltid dragit mig undan så fort alkohol flödar och även om de som var kring mig var bara roligt berusade och bara bjöd på underhållning och glädje så blir jag stel när jag får ta del av det vilket självklart har att göra med mina upplevelser kring att vara påverkad då min pappa blandade i många år lite alkohol med tabletter.

Nog om det …

Mitt nyårslöfte är i alla fall att i år vid åtminstone två tillfällen festa och dansa, ett märkligt nyårslöfte då de flesta kanske har målet att minska.

DJ på Clarion var ingen annan än Clabbe och det gjorde han bra.

IMG_8761

IMG_8750

Linda var i sitt esse kan jag lova och fick mig att skratta många gånger om … Love you min vän <3

Hon var ursnygg i sin glittriga polo från Valerie med de tillhörande glittriga byxorna. Stiligt och en fullträff !

IMG_8757

Runt 3-3.30 var vi tillbaka på rummet nöjda med att ha fått möjligheten att fira nyårsafton i annat än flanell pyjamasen <3

Tack till alla som var med och som såg till att det nya året började med lite glamour och fest <3

Imorse vaknade vi vid 9, tog en lång frukost och så åkte vi tillbaka till småstaden, hämtade Knut hos Lindas föräldrar, stannade på en kaffe och nu är vi hemma igen. Linda har somnat i soffan och jag bloggar.

Nicole är hos sin pappa med familj så jag gissar på en eftermiddag kväll i soffan med filmer …

Hoppas att du har haft en underbar nyårsafton och att 2016 kommer att bjuda på många trevliga upplevelser <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *