Ny möbel i hemmet och Juldag …

Buonasera <3

Linda och jag vaknade runt 8 (2 timmar senare än vanligt så ren sovmorgon för min del =) och så var det bara att dra på sig mysbyxor och gå ut med Knut.

Linda följde med och vi köpte lite frukost på vägen då det är ju trots allt Juldagen idag …

Efter en stund hemma gick vi till Lindas föräldrar för att äta lite av gårdagens goda Julbuffé, lika mumsigt idag.

Efter lunchen mötte vi upp en vän som hjälpte mig med att få hem matsalsbordet och mina fyra guldiga stolar som jag hade tagit till butiken så länge. Nu är de i vår nya lägenhet men skall byta ut de mot andra. Vet hur jag vill att de skall se ut men inte hunnit åka runt och titta i möbel butiker än.

IMG_0659

Bestämde mig idag för att låta tapetsera även den väggen längst bort mot Nicoles rum. Det blir lite för vitt där så samma tapet som pryder fondväggen där den nya teven hänger skall beställas, tapeten är från Ralph Lauren då frågan kanske kommer …

De som sitter i soffan är Nicole som nu har kommit hem från Julfirandet hos pappa med familj och Linda som har nu lov från sina studier i Örebro.

IMG_0663

Sakta men säkert händer något nytt i hemmet varje vecka men långt ifrån klart så klart. Mattor, gardiner, sådant som ger ett hem me r mys skall väljas ut och beställas samtidigt som flera andra detaljer i form av inredning behövs, eller önskas kanske är mer det rätta ordet =)

HÄR finner du karaffen även om min i större format verkar för tillfället slut …

Doftljusen frn Demselfly säljer vi bara i butiken och alla som kommer in hemma eller i butiken älskar dessa dofter <3

IMG_0666

Och så har jag bytt ut mitt fina soffbord till detta för när vi testade här hemma tyckte både Linda och jag att det blev lite kvinnligare och luftigare och bättre till matsalsbordet.

IMG_0675

Nu har vi köpt lite godis och satt på filmen ”Dear John” här hemma <3

Efter detta skall jag nog tänka sund. Tror nog att jag är den enda som tänker sådana tankar nu mot nyår? =)

IMG_0683

Önskar dig en trevlig fredag kväll <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *