Julens förväntningar …

Och så är dagen före Julafton här och säkert att bland er läsare finns de sådana som väntar med längtan, förväntansfulla över den dagen som man förknippar med familj mys och glada och kärleksfulla hem medan andra skulle säkert bara vilja sova sig igenom den dagen …

Jag har känt båda de två känslolägen, lovar dig.

Så sent som för 2 år sedan visste jag på Julafton att vi var nära en konkurs, mitt systemkamera stals i butiken samma dag, jag hade Nicole som hoppades på en mysig Jul medan det som var ett faktum var att jag stod och grät i köket över hur världen rasade, hur dåligt samvete jag hade för att jag var sur den dagen då man skall vara glad och omtänksam.

Kunde dock inte sluta, jag var ledsen för allt onödigt kämpande och för oron över framtiden.

Det året gav jag  min dotter och mig själv en otrolig tråkig Julafton men man överlever även de dagarna trots att kravet på en Disney Jul är stor och svår att leva upp till när livet och det som händer är kanske inte så glatt som man hoppas på.

Min fasad rasade iaf. då och la mig gråtandes den kvällen med den där ”ont i magen känslan” över att ha påverkat negativ min dotter den dagen då leenden skall vara stora och kärleken sprudla.

Vi skall inte glömma bort att vi är människor och att livet är inte så perfekt som i många filmer man har sett under årens lopp.

Har du därför förmånen att känna dig lycklig över morgondagen är jag glad för din skull och känner du en fasa för morgondagen så lovar jag att den innehåller bara 24 timmar och att den är sedan över.

Själv har jag min dotter till ca 11 imorgon. Vi skall ikväll ha uppsittarkväll med mormor och en väninna till mig, spela Bingolotto och Nicole är iväg och handlar då hon vill laga middag till oss vilket hon får.

Imorgon skall vi äta en gemensam Julfrukost och när hon har gått till sin pappa med familj väntar henne den fantastiska Julen som jag tror hon längtar och ser fram emot med små förväntansfulla barn, släktingar, familj och en massa svensk julmat <3

Min väninna Linda och jag och kanske även mamma skall istället sitta på Julafton kväll i myskläder/pyjamas och titta på gamla filmer, äta godis och bara känna ingen Julstress alls. Det värdesätter vi denna Jul och vet ni? Det blir en helt underbar Jul ändå även om vi inte gör samma sak som de flesta andra <3

Från mig till er alla en önskan att ni får den underbara Julen ni längtar efter men om inte så tänk på att ”alternativa Julfirande” är helt ok de också <3

Free-Wallpaper-Christmas-Tree

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Julens förväntningar …

 1. Jag önskar dig en riktigt God Jul & Gott Nytt År
  Och hoppas det blir ett fantastisk bra 2016 för dig och din Butik det är du verkligen värd kram

 2. Hej
  Du o din dotter kommer få ha de så mysigt…Jag öskar dej en God Jul… blev ingen resa för dej o din vännina ? Eller har missat något inlägg om detta.. Men det låter som en fin kväll som ni får.
  Jag är i Småland o har en annorlunda julvecka jag var på begravning igår, mycket jobbigt
  Sköt om dej och jag önskar lycka till med din underbara affär och jag ska se till att komma att besöka den o shoppa loss o även träffa dig
  Kram Nettan

  1. Nej, vi ändrade om då mycket var stängt och vi ville inte åka för långt borta då Nicole kommer tillbaka till mig på fredag, hos sin pappa och familj bara Julafton kväll och natt =)
   Ja, det blir en skön och avslappnad Julafton och hoppas du får en mysig sådan… Kram

 3. God jul till dig !!
  Tänkte på det du sa till mig idag ang svart garderob, jag gick och köpte mig en grön klänning :) tack för att du fick mig att tänka om.
  Min son pratar om Knut :)
  Julkram från oss

  1. Vad roligt att jag kunde påverka till att ”tänka om” lite gällande färgen svart =) Nu lär det synas att du har köpt ngt nytt =)
   Ni är välkomna tillbaka och Knut är alltid med <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *