Om du söker en Nyårsklänning …

Förutom Julen så närmar sig även nyårsafton och för första gången på länge skall jag visst på fest!

Mamma mia, jag som har lite av en social fobi får verkligen tillfälle att träna mig i detta.

Vissa kanske tror att jag gillar att ta plats, synas och festa medan detta är en sanning med stor reservation då jag festar aldrig/sällan och framförallt för att jag inte gillar att vistas bland stora folksamlingar när man sklall vara fin …

Vet nog egentligen inte vad detta beror på för självklart kan jag inte ljuga mig ifrån en viss önskan att bli sedd men inte på det sättet man kanske tror.

Jag sätter mig helst på en stol och sitter och pratar med någon än dricker och dansar.

Alltid varit sådan och de som har umgåtts med mig vet detta väl då detta har varit ofta föremål för interna skämt =)

Jag har valt vilken klänning jag skall ha på mig på nyårsafton, den är från For Love and Lemons men innan jag bestämde mig för den provade jag även den här vackra skapelsen som dock var lite för liten vid bysten och då jag vill ejbehöva tänka under middagen att nyser jag så åker sömnen upp så har jag valt en annan.

Har du dock en normal stor eller liten byst så är den alldeles alldeles klockren.

Perfekt även till kommande vår & sommar och kanske även som midsommar klänning? Som ni förstår älskar jag detta märke <3

Här nedan ser ni klänningen jag provade och om du beställer den så tänk på att gå upp en storlek då de är små …

165943_10153346113113660_7934879299107865556_n

Se flera bilder på klänningen HÄR <3

IMG_8234

Lite för liten till mig som sagt men helt fantastisk …

Och jag skall få ha nöjet att i år fira det nya året med fest vilket aldrig händer då jag sitter oftast hemma den sista natten och första dagen på året med Knut då jag tycker att det inte är så viktigt och för att jag har en hund som jag inte vill lämna själv en kväll som den då det smäller som det alltid gör.

Måste bara lösa Knut frågan <3

Utväxten fixades av underbara Anna på Youniqe igår och så återstår lite fransar inför festen.

Tre timmar kvar innan stängning <3

 

6 thoughts on “Om du söker en Nyårsklänning …

 1. Lite tråkigt att du får mest komplimanger på såna här bilder. Du har vackert ansikte och fin kropp. Du har fixat en del via plastikkirurgen vilket du även talat om. Många kroppsbilder väcker väldigt många kommentarer, hur vacker du är medans de är operade/ fixade delar av din kropp de berömmer ex dina bröst/ lår / löshör/ läppar/ mageetc. Du ser ut bra nu och du såg bra ut innan fast på ett annat sätt. Du log på ett härligt,ärligt sätt och du såg glad ut på riktigt/ äkta. Man får en annan känsla ex när du och fin syster var i London kanske 7 år sedan. Du var jättefin då och är även nu men på ett annat sätt. Hoppas du finner inre lycka och riktig kärlek snart:)

 2. Och sedan stör jag mig på kommentarer på hur vacker/ gudomlig du ser ut när du visar en bild på bara brösten( ex urringning). Ingen avundsjuka alls, bara ett enkelt konstaterande att männen har 2 hjärnor;). Dina ansiktsbilder( många fina) ser man inte liknande kommentarer på tyvärr..

  1. Jag håller med dig angående London bilden med min syster och angående leendet. Tror dock att skillnaden har också med att jag är 8 år äldre och att det har varit tuffa år för min del även om de större läppar jag hade i 3 år påverkade också…
   Har också sett det du ser men samtidigt om du tittar tillbaka så är de bilderna som gillas sådana som inte har med bröst att göra. Den på cykeln är bara ett exempel så ibland blir man förvånad åt det ena eller andra sättet =)
   Tack för din åsikt och för att du förmedlar en positiv omtanke i dina ord <3

 3. Tycker också att HELA du är väldigt vacker :) har du funderat på att tatuera ögonbrynen? Tror du skulle passa sååå bra i välformade 3-d bryn :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *