När vårkänslan är större än Julkänslan …

Igår fick jag bort sista flyttlådan för att inse att min dotter hade en gömd i sitt rum med en massa skräp i så den får hon ta hand om.

Vet inte hur många gånger vi har gått igenom vad jag förväntar mig så nu skall vi allt skriva ett kontrakt så önskemål/krav blir tydligare utan utrymme för missuppfattningar =)

Hon är dock nu hos sin pappa och familj fram till tisdag så vår skriftliga uppgörelse får vänta några dagar till …

När jag gick ut imorse så kunde jag inte annat än att känna våren i luften.

Har vi någonsin haft en varmare Jul här i Sverige? Otroligt märkligt att se torget iklädd i Jul tema medan snö och kyla som man ändå delvis förknippar denna tiden på året med verkar helt utebli.

IMG_8069

Julkänslan infinner sig inte riktigt när vädret är som det är eller är jag den enda som har svårt att känna Julen i luften och känner istället våren? =)

Provade tom. en otrolig vacker klänning som kom i fredags från amerikanska Hale

Idag stänger jag 16 men vill passa på att påminna om fram till 23.59 har du 30% på alla vackra blusar från svenska märket Fira. Titta in HÄR så kanske du finner något att ge bort eller att köpa till dig själv …

Ange rabattkoden fira30 för att få rabatten på din beställning hos lavendettaclothing.se

Hur ljuvlig är inte denna blus i sina fantastiska vackra nyanser?

IMG_9939

Ett tips på bra Julklappar att önska sig är träningskläder och de från Juicy Couture är helt fantastiska <3

Många har ett visst nyårslöfte om träning och kost så varför inte ge något som hjälper att komma igång som nya träningskläder? Vet att jag fick en set från Nicoles pappa en gång för flera år sedan och de hjälpte mig faktiskt. Fick tom. ett rött svettband vilket han skrattade åt men jag gick ju ner de kilon jag ville så man skall komma ihåg att kläderna kan hjälpa en när man kanske känner sig osäker och malplacerad.

Det handlar om psykologi så ett bra present är just träningskläder i alla dess former för jag är en av de som signerar under en mer svettig och aktiv 2016 <3

Titta in HÄR för att komma till träningskläderna från amerikanska kända märket Juicy <3

Nu önskar jag dig en skön fortsättning på denna söndag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *