Födelsedagspresenten skall snart hem …

Man kan nog säga att det är lite smått rörigt bakom kassan just nu men imorgon tänkte jag komma till butiken tidigt då jag ändå numera har en tonårsdotter som älskar att ligga kvar i sängen och dra sig och som helst vill att jag skall gå då jag låter för mycket =) <3

Förstår inte hur rörigt den kan bli så fort lite överallt just nu?

Idag köpte jag med mig en sallad, ni vet en riktig god och  fräsch sådan som de gör på plats medan man tittar på.  Åt en halv och blev mätt … Hoppas att detta håller i sig.

IMG_0374

Har nog även förträngt att nu får jag börja och träna igen efter operationen för 1 månad sedan så inga ursäkter kvar förutom de vanliga som knappast fungerar numera =)

Efter jobbet skall min födelsedagspresent som levererades till butiken i veckan få komma hem för att förhoppningsvis hängas på väggen nästa vecka. Betongvägg så inget man kan lätt fixa själv …

IMG_0391

Ny TV efter 10 år och har nog aldrig haft en så big teve <3

Mor och dotter får inviga den med en film kommande vecka och popcorn. Lite låtsas ”bio känsla” efter 2 veckor utan teve.

Nu skall jag packa upp lite smycken som har levererats idag då Lily and Rose är populära Julklappspresenter, vem gillar inte lite glamour känsla? <3

Här spöregnar men någon som lät som en solstråle  är min dotter som ringde precis för att berätta att hon har höjt sitt betyg i engelska.

Blev så glad för hennes skull då det är så viktigt att få känna att det går och att det där självförtroende för att klara det höjs lite extra då <3

Proud mother <3

Hade en tjej/kvinna i min åder inne som frågade efter ett pris och så sa hon att ”nu skall jag vara väldigt osvensk och berätta för dig att du är så jäkla snygg”.

Du får tycka vad du vill att jag skriver detta i min blog men oftast ber jag nästan om ursäkt för mitt val av vissa saker då jag vet att människor har oftast förutfattade meningar kring detta så blev verkligen glad och varm om hjärtat.

Så det så =)

Dags att jobba på lite och önska dig en trevlig eftermiddag …

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *