Inköp, avtal & ränder …

Hej fina du,

rätt så trött nu får jag erkänna men min dag startade med att vara i butiken tidigt för att fixa och trixa, ta tåget till Göteborg med Knut som fick följa med och ha inköp på tre härliga brands.

En av dem får jag reda på i veckan om jag får ta in till våren men de andra två är klara. Amerikanska Free People har vi fått en första leverans på och de har fått ett bra mottagande av er kunder, vänta bara på att få se skorna & stövlarna som kommer under september månad …

Det exklusiva LA märket For Love and Lemons får vi första leverans av i oktober/november och det är fantastiska klänningar och underkläder till dyrare priser som speglar hur unika dessa plagg. Unika i sitt slag, inga som helst tvekan på detta <3

Några bilder från showrummet där jag var just idag och gillar man inredning så kan man få lite inspo …

IMG_0556

IMG_0548

IMG_0547

Den här skjortan … Mamma mia, provade den och oavsett vad kommer jag att köpa en till mig <3

IMG_0545

Från fantastiska inköp till möte angående mina ben som blev felopererade för 4 år sedan och efter 4 operationer så är de fortfarande inte bra. Både klinikchefen och jag tyckte dock att det var dags att avrunda detta ärende som aldrig kommer att återställa dem men de skall få göra en sista operation för att förbättra ärren och så får det bli ett skådestånd för de utgifter jag har haft.

Efter det är det upp till mig om jag vill göra ytterligare försök eller nöja mig med att konstatera att även välutbildade plastikkirurger kan göra fel och att ingen kommer ifrån den där mänskliga faktor och risker som en operation alltid är. Jag har fått lära mig detta även om det är så klart tråkigt när man själv råkar ut för det… Vissa saker tror man aldrig skall hända en själv nämligen …

Efter att ha skrivit på ett avtal sinsemellan så tog Knut och jag bussen hem till småstaden och log när jag insåg att jag hade också somnat en stund (att åka buss får mig att koppla av och har en vaggande känsla på mig) medan Knut låg bredvid och sov också =) Berättade detta för Nicole per telefon för en liten stund sedan och hon tyckte att det var lite pinsamt =) Hon är i den ålder just nu där ALLT jag gör och säger är pinsamt … Vågar knappast öppna munnen =)

Hemma i Borås mötte jag upp denna söta nyblivna 30 åring som var så klassisk snygg i polo tröja från Gestuz och våra nya Please Classic Stripes.

En denim som verkligen är stilig och perfekt till de tillfällen då man vill ha en mer dressad look. Underbara!

IMG_0592

Vilket fantastiskt väder och Stadsparken är verkligen hur mysig som helst. Flera satt och fikade på olika ställen och bara njöt av de som förhoppningsvis är de sista varma dagarna innan den riktiga hösten kommer för att stanna…

Min poncho från amerikanska Free People (XS på bild) är helt ljuvlig och endast 2 finns kvar i butik & webshop <3

IMG_0766

Nu en skön dusch och så skall jag lägga mig för trött denna måndag kväll <3

Imorgon är butiken öppen 11-17 <3

Godnatt och sov så gott …

One thought on “Inköp, avtal & ränder …

  1. Hej

    Så lilla Knut är med på resa igen, skoj för honom…ja för dej med då får du sällskap….Knut är snart modell hihi
    Ohh vad jag lider med dej om ditt ben, hoppas det blir bättre denna gång och att du får en rejäl summa

    Ja nu ska vi få in värme, ett högtryck, underbart tycker jag…Jag trivs bättre i värmen för min värk…
    Ha en fin onsdag / Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *