Dagens gympass med Tania …

Buonasera denna söndag kväll <3

Efter att Nicole hade gått till sin kompis tvättade jag lite och så gick jag till gymmet för att möta upp Tania som redan var där och körde en av sina PT kunder.

Fotade de och var verkligen imponerad av denna duktiga tjej som verkligen gav allt den stunden jag tittade på … Hon har redan gått ner 3 kilon, tränar med Tania 2 ggr i veckan och har som mål 7 kg till. Det kommer hon att klara då man såg hur målmedveten hon var. Heja dig!!!

IMG_0483

När de körde två av övningarna blev jag verkligen sugen att köra själv så gick och värmde upp  medan Tania pinade vidare sin duktiga kund =)

My turn och så tänkte jag ge dig lite tips på två övningar.

Du kanske redan har gjort dem och känner att du skulle vilja tipsa mig istället då det är inte så att jag tror mig vara en tränings inspiratör helt plötsligt bara för att jag har tränat i 2 veckor =)

Tänkte dock ibland visa någon övning som jag gillade och kände brände lite extra för konkreta tips kan man alltid behöva.

Denna övning (nedan) börjar med att du lägger dig som på bild 1. Den sköna grundställning =)

IMG_0502

Du lyfter bollen och applicerar den på dina smalben för att återgå till samma position (bild 1) men utan boll.

IMG_0498

Och så hämtar du bollen direkt för att återgå alltid till grundpositionen … Jag körde 100 stycken !!!

IMG_0505

Hoppas att du förstår vad jag menar för kan inte gymspråket =)

Nästa övning startar i denna position (bild nedan)

IMG_0514

Det du gör sedan är att lyfta benen så att de går över axeln när du tittar dig i spegeln framför dig. En övning som är bra för rumpa och mage så klart…

IMG_0517

Jag körde 3×15 (15 med varje ben, fusk annars =)

Detta var två av de övningarna vi körde idag och nu skall jag ta en promenad med min lille Knut innan en skön kväll väntar och till dig som kanske ville fråga så är de sköna mysbyxorna i leo print som jag tränade i idag från italienska Happiness brand och du finner de HÄR <3

Önskar dig en mysig söndag kväll <3

Imorgon är butiken stängd som alla måndagar för grannstaden Göteborg väntar för inköp gällande tre av de nya brands som vi får in redan om ett par månader men imorgon skall jag titta på vår/sommar kollektionerna …

Trevlig kväll <3

 

2 thoughts on “Dagens gympass med Tania …

 1. Angående viktminskning så har jag i helgen hört om något som heter C9, googlade det och läste massor. Är numera med i flera grupper på Facebook om detta.
  Helt otroliga resultat!
  Så jag har beställt min kur nu.
  Hoppas på att få den snarast. Kolla upp detta vet ja.

  1. Tack för tipset snälla =)
   I slutändan handlar det dock om att förbränna mer än vad man äter så visst kan man trixa med olika typer av kost program men hemligheten är ändå den =) Berätta gärna hur det gick <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *