Please jeans hos Furia.se

Buonasera <3

Ni som följer butiken på instagram @furia.se vet redan att vi i slutet på förra veckan fick en stor leverans från min hemstad Bologna med många snygga Please jeans som jag la order på för några månader sedan.

Ett par svarta Please jeans är ett måste om man gillar denna underbara jeans som är skön & snygg.

Ett par svarta denim är alltid rätta att plocka fram och ibland är det skönt med de där ”säkra korten” när man inte riktigt vet vad man skall ha på sig.

Förutom svarta är dock min favorit nyans bruna sådana och den nyinkomna  Please classic camel är lite brun guldig och helt fantastisk snygg.

Idag efter jobbet skulle Nicole och jag ta en promenad men när regnet började ösa vände vi snabbt för att ta vår utflykt imorgon istället.

Håret blir därefter men vad spelar det för roll? Det är höstväder och när det började regna utbrast både lill Castellari och jag i en gemensam ”så skönt” =)

Vi längtar efter att lägga sig till musiken av smattrandet av regndroppar mot fönstren…

DSC_0112

Använder fortfarande mina Superga skor ett tag till och har du inga så har vi de i vår MÄRKESREA från 499:- <3

Please Classic Imperial är en av de som  redan  har beställts på nätet av er kunder, lätt att förstå varför …

pleaseimperial1

Mina två älsklingar <3 <3

Nicole önskar sig en hundvalp i samma ras som Knut eller en chihuahua men jag är lite tveksam för två hundar måste ändå kräva mer än en. Får tänka och känna efter innan jag gör något förhastat (är något jag lätt gör ibland) speciellt när man ser eller får en bild på en valp man ej kan motstå …

DSC_0132

Nu tittar vi på Friends på TV och skrattar åt den humorn som präglar dessa avsnitt som är flera år gamla men alltid trevliga att titta på …

Skall lägga mig i tid och imorgon när jag vaknar skall jag ta en Herbalife proteinshake för Tania och Markus skrattade åt mig när jag sa att jag hade tvingat i mig två skivor parmaskinka innan träning. Helst hade jag ätit en croissant nämligen =) Gillar inte att äta tidigt på morgonen nämligen …

Någon annan som känner sig nöjd med en kaffe då? =)

Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *