Vad är det för dag?

Buonasera <3

Jag kanske skall skylla att jag vaknade kl. 2 inatt och kunde inte somna om men kunde inte annat än att ifrågasätta min ”förvirring” när jag idag köpte med mig kaffe och tjejen bakom kassan frågade hur länge jag skulle ha öppet butiken idag då det är torsdag.

Torsdag??? =) Jag trodde nämligen att det bara var onsdag !!! Mamma mia, fröken Castellari (jag är väl fortfarande fröken om jag inte är gift eller? =) behöver gå och lägga sig tidigt ikväll och dricka lite god kamomill thé, något jag ofta gjorde när jag bodde i Italien.

Placebo effekten som kanske gör att man faktiskt kan sova bättre av kamomill thé?

Idag hann jag äta en halv god wrap från Fruits&Friends så när jag kom hem åt jag sista halvan på den papperstallriken som den fortfarande låg på =)

Hann byta om till mina nya pyjamas byxor som jag köpte i Bologna för en vecka sedan …

IMG_8835

Senast 22 tänker jag lägga mig för är rädd att om jag somnar nu vaknar jag alldeles för tidigt igen …

Innan jag tänker ägna mig åt någon film (en sådan som inte kräver för stor hjärnverksamhet, tips?) vill jag passa på att skriva att jag har satt ner flera varor i webshopen på HALVA PRISET!!! Titta gärna in på märkesrean och frossa bland alla fynd för om jag har rätt kommer sommaren i augusti och det blir en fantastisk skön september …

Följer du förresten butiken på instagram @furia.se? Följer du mig @michelacastellari? =)

IMG_8841

Den här hösten kommer 5-6 nya brand till butiken & webshopen och vi kommer att bjuda intresserade på några kundkvällar med olika teman så följ gärna oss på sociala medier.

Nu tänker jag sluta detta inlägg genom att önska dig en trevlig kväll för att leta lite bland gamla dvd …

Varför inte en gammal serie som ”Tillbaka till Eden”? Minns du den?

<3

One thought on “Vad är det för dag?

  1. Hej

    Var rädd och ta hand om dej…Hoppas du fått sova och äta…Jaaaa vilken bra serie ” Tillbaka till Eden” var, jag har sett om den några gånger
    Ha en fin helg
    Kramisar Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *