Morgonmöte …

Dagen startade egentligen redan vid 2.30 inatt då jag ej kunde somna om … Suck, trött bloggerska nu.

Vid 7.30 gick Knut och jag en promenad runt Stadsparken och stannade på Kafé Orion då jag hade lovat (blivit tillsagd =) att bjuda på frukost inför ett litet morgonmöte om framtida projekt.
DSC_0002Efter lite planering var det dags att gå till butiken där Carro bjöd på lite hemmagjord kladdkaka .. Så mumsigt!!! Tack bästa <3

Just nu sitter jag på Espresso House i Göteborg medan min dotter Nicole och hennes kompis Matilda går runt i affärer.

Jag har nämligen varit hos min väninna Jenny där hennes nye läkare har sprutat in ett medel som ”löser upp” den Juvaderm som funnits i mina läppar i över tre år. Inom ett par dygn skall allt vara mer eller mindre borta och om 10 dagar cirka kan vi fylla i igen men i lagom mängd.

Det känns redan rätt så märkligt i läppen och känner hur medlet jobbar febrilt. Upplever redan en stor skillnad så undrar hur det kommer att sluta =) Jenny passade även på att göra en annan behandling på min hud men bloggar om det senare ikväll eller imorgon så att jag själv kan förklara mer innegående vad jag har gjort idag under mitt besök på City Laser.

Ikväll eller senast imorgon kommer vinnaren av tävlingen att tillkännages här i bloggen så att ni inte tror att jag har glömt …

Nu väntar jag på att flickorna återvänder från sin shopping så att vi kan åka tillbaka till småstaden för att ha en riktig skön myskväll då jag misstänker att jag kommer att somna före min dotter ikväll …

Kram så länge <3

 

4 thoughts on “Morgonmöte …

  1. Hej Svejs!
    Jag följer din blogg och tycker du är en härlig tjej som står för sina åsikter och kör sitt eget race !
    Kram Kicki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *