Näst sista dag på semestern …

Idag är det sista heldagen vi är här i Side. Nicole längtar tom. efter sin skola vilket betyder att hon är nöjd och kan nu välkomna hösten med sin vardag men även med den mysfaktorn som många av oss förknippar med denna årstid.

Att hon har ett kalas att planera gör nog saken lite extra roligt för visst är det roligt med födelsedagsfester när man är i hennes ålder. Idag ville jag åka till stranden för att ha sett något mer än bara hotellet men mitt förslag fick motstånd och då jag ändå tyckte att det var rätt så varmt så ville jag inte sätta igång en diskussion. Pool området fick det bli för sjätte dagen och visst har jag fått lite färg under veckan!IMG_3376
Nicole tog 45 minuters paus för att gå till rummet där fyra datorer finns tillgängliga och då låg jag och läste min semesterbok medan jag njöt av en cappuccino. Det röda vinet som var på rummet som ett välkomnande skall jag ge vår granne här på hotellet för han gillar hon att sitta på balkongen och njuta av den …

Om jag inte kan/vill/får åka på utflykter så tycker jag att det finns inget skönare än en bok att läsa liggandes i en solstol. DET är semester och boken börjar gå mot sitt slut och morden börjar att få en förklaring…
DSC_0030
DSC_0033
SMS har kommit att vi lämnar hotellet imorgon vid 20 så vi får njuta av ytterligare en soldag här i Side imorgon med. Fördelen men kvällsflyg/nattflyg är just att man får fler soltimmar, nackdelen är att man kommer hem mitt i natten … Sällan det finns bara plus med något =)

Nu tar vi lunchpaus i skuggan på rummet för solen bränner …
IMG_3310
Apropå hösten som väntar hemma så har jag fått ut även en stövel nu från vårt nya märke by Koah.

Svart med mockadetaljer i mörkrgrått och läckra kedjor som hänger som en extra detalj och söker du efter en snygg mörkbrun känga finner du den också hos oss. HÄR länken <3
1040
Nu lite jobb, film och annat i en timma innan vi tar oss ner till poolen igen och njuter av det berömda orden ”här och nu” som man sällan lever upp till … =)

 

One thought on “Näst sista dag på semestern …

  1. Hej

    Visst har du fått färg..Mycket färg så bruna ben…Det är verkligen avkopplande ligga läsa eller titta omkring och känna hur solen strålar värmer… Ni kommer hem med ny energi och extra pigga…
    Välkommen hem och trevlig flygresa
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *