Good enough …

Skrattar då jag hade en resväska med en vikt på 17kg när vi åkte hit medan det som hade räckt var ca 5kg.

När jag är på semester med min lilla klär jag mig sällan upp, kammar mig knappast och ser ut som någon som ”doesn´t care”. Låtsas vara lite hippie men sanningen är bara att har jag semester så har jag. Anledningen till att någon tyckte att jag var lik Shakira var nog bara själva burret/håret med skillnaden att det är mycket styling bakom hennes och ingen alls bakom min vilket även syns tydligt =)

I vilket fall så blir det inga bilder på snygga outfit eller dylikt för jeansshorts och tisha/linne is good enough … HÄR hittar du den jag har på mig och några fler, märket är italienska Happiness som älskas av italienarna själva.

Var inne i en Happiness butik när jag var i Cattolica för 3 månader sedan med min syster och det var ljuvligt med en butik fylld med nästan bara tishor med roliga  texter och olika print. Blev glad av de alla och personalen var hur trevlig som helst <3

Då var det dags för poolen vid 19 tiden så att Nicole kunde ta sitt kvällsbad… Gjorde lite Nescafé som jag tog med mig ner …DSC_0036
DSC_0040
En lycklig dotter <3
DSC_0045
Förresten, HÄR kommer länken till min bikini då ni har frågat …
Nu skall jag chocka min dotter med klänning för nu skall vi på Sunwings show med Abba tema <3

Önskar er en skön kväll. Hur är vädret hemma?

4 thoughts on “Good enough …

 1. Hej o Godkväll

  Vad skoj AbbA tema jag gillar deras musik…Jag blir glad av den…Kankse blir det ett foto på dej i klänningen för kvällen… Det syns på varje inlägg vad mysigt ni har de och vilken kärlek det är mellan er mor o dotter…Härligt att se….Tack för att du delar med dej på din semester….Vädret i Stockholm på dagen sol och + 15 grader på onsdag blir + 20 Yeaahhh…Men på morgon känns de att hösten är på G…
  Ha en trevlig kväll…Här är det Idol på TV rutan…
  Kram Nettan

 2. Åh va roligt med Abba tema -de hade jag velat ta me min Norska väninna på.. hon älskar ABBA..

  va härligt de låter då är det verkligen semester…Så kan jag me göra ibland o de är rätt skönt o bara vara o inte bry sig o klä upp sig hela tiden…Ibland är de verkligen mera semester än de ständigt fixade, sminkande o dyl…
  njut av resten av semestern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *