Kärlek …

I eftermiddag var Nicole och jag i Side för att titta lite på det utbudet som finns i butikerna i Gamla Stan men mer om det imorgon.
DSC_0026
Det är nämligen sa att medan Nicole och jag satt och tittade på barnshowen här på Sunwing fick jag ett samtal om något som ingen förälder skall behöva tvingas gå igenom och något som nu har drabbat en vän som jag har lärt känna och uppskatta för sin värme, ödmjukhet och självdistans.

Just pga. detta så känner jag ikväll ”bara” för att skicka en massa kärlek till henne och till hela hennes familj men även till alla andra föräldrar som har fått gå igenom det ”onaturliga” i livet, ens barns bortgång …

Helt plötsligt bleks alla ens bekymmer och vardagsproblem när de konfronteras med vad som verkligen är viktigt i livet.

Alla ord jag skriver känns fel och meningslösa i sammanhanget för vad säger man, vad skriver man när någon tvingas känna den smärtan och den sorgen? Finner inga ord och lägger mig nu och kramar min dotter med sorg i hjärtat för den tragiska olyckan som skedde igår natt …

Kärlek till oss alla <3

 

7 thoughts on “Kärlek …

 1. God morgon!

  Åh fy :(, jag finner heller inga ord när man läser att något hemskt hänt någons barn :(. Jag ryser av tanken att något skulle hända mina egna barn.

  Styrkekramar till den som det berör <3!
  Man kan alltid behöva en kram, så det kommer en till, till dig och din familj <3
  Kram Lotta

 2. Styrkekramar till henne. Jag grät igår när jag läste hennes förtvivlade ord, jag grät imorses igen på väg till jobbet. Inget man önskar någon få uppleva. Jag hade också väldigt svårt att sova igår, tankar går till hennes familj och tankar kommer om det kan hända en själv…
  Gårdagen var en känslosam dag; först läsa om deras fruktansvärda tragedi; sedan få ett samtal från äldsta sonens fröken som säger att min son är ledsen och inte vill leva längre… Bara började böla i bilen när jag hämtade honom…
  Vi måste ta vara på varann, vil lever bara en gång……Älska och ta vara på varann i nuet..
  Kram <3

  1. Vilken dålig dag med dålig energi du måste ha upplevt för självklart blir det svårare att hantera orden från din sons skola när man har precis läst om en tragedi men jag hoppas att din son blir bättre och får känna glädje igen.
   Ibland undrar jag om de glada stunderna i livet har blivit färre då strävan efter något vi inte ens vet vad det är har bara blivit oklarare och svårare att nå …
   Ta hjälp för är det en depression din son lider av så behöver man kunskap och även om det finns många dåliga psykologer finns det även många som är bra …
   Ge dig inte och ta hjälp <3
   All kärlek till dig och din son …

  2. Tack snälla du. Vi har kämpat för vår son i 5 år, sen han började 0an/förskolan och vi måste kämpa än idag för att han ska få hjälp men skolan skyller hela tiden på pengabrist och att BUP ska sköta detta medan BUP bollar tillbaka till skolan.

   Men vi ger inte upp. Det måste ske förändring NU om han inte ska få bestående psykiska problem när han kommer upp i tonåren. Är man 11 år ska man tycka att livet är roligt :-(
   Kram o tack för dina varma ord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *