Att tänka fram …

Trots att man skall leva i nuet har vi människor en benägenhet att tänka mer på morgondagen än på dagen som är ibland. Idag gör jag mig lite skyldig till detta då jag tittar på de underbara höst/vinterjackor som kommer nu efter sommaren.

Bilden nedan är dock ingen av dem men än ”gammal” som jag tyckte var så fin i nyanserna. De som kommer är självklart snyggare för inte försämrar vi oss gällande inköpen =)
IMGP8351
Var och tittade in på Mariella Inredningar som nu har 50% REA på bland annat Lexington & Kartell. Mycket fint för dig som bor i närheten … Skall boka tid med Amanda som äger butiken med sin duktiga mamma för att bestämma tapeter till vardagsrummet. Behöver helt enkelt någon som pushar mig till ett val vilket är väldigt ovanligt då jag är snabb i mina beslut =)

Kram så länge …

4 thoughts on “Att tänka fram …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *