A world of Pink …

Jag har aldrig varit så rosa av mig. När jag var liten föredrog jag att ha ett ljusblått sovrum än det rosa mer docksöta som min syster hade. Lite pojkflicka var jag då och även om de flesta skulle nog tycka att jag knappast ser eller beter mig pojkigt ut så är sanningen den att rosa inte heller är min färg.

Ibland kan jag dock älska det och när jag såg denna underbara hörna kände jag så klart att jag är bara ”tvungen” att ge er läsare lite ”inredningsinspiration”
DSC_0101
DSC_0102
DSC_0103
DSC_0104
DSC_0117
Om jag minns rätt så säljs tapeterna i inredningsbutiken Mariella Inredningar som skickar till hela Sverige om ni ringer till dem (de öppnar webbshop inom en snar framtid) Deras facebook sida finner ni HÄR och där står även telefon numret till butiken.

Viss del av inredningen kommer också därifrån och likaså tror jag tyget som man har använt till att klä om stolarna.

Fondväggen gissar jag är kommer från Borås företaget Mr Perswall vars hemsida du finner HÄR. Du kan nämligen göra tapet av ditt favorit kort så bara att använda fantastin <3
DSC_0120
Lite inspiration nu när alla firar studenten ute på stan, jag står i butik, Nicole grejar med datorn på vårt kontor, Jessica har åkt till stugan med familjen och Knut är ensam hemma tills vi hämtar honom för en promenad …

2 thoughts on “A world of Pink …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *